Apukám csúnyán összeveszett a párommal. Kinek van igaza?
A párom külföldön dolgozott, de mikor hazajött, nem hívták vissza dolgozni, mármint külföldre, így a kint megkeresett pénzből élt. Január vége óta dolgozik. Közben úgy volt, hogy az albérletet fel fogja mondani, ezért én hazaköltöztem, és úgy volt megbeszélve, hogy jön ő is a szüleimhez. Közben lett munkája, de januárban csak 3 napot dolgozott, ezért abból nem tudott fizetni semmit, csak a buszjegyet, hogy munkába járjon. Hétfőn kap fizetést.
Az elmúlt egy hónapban csak fürdeni járt az albérletbe, itt aludtunk a szüleimnél, és itt is ettünk. Meg volt beszélve hogy fizu után azonnal kifizeti utólag a kaját, meg beszáll a költségekbe. (napi 2 tányér kaja, + 5 zsemle amit vitt a m.helyére).
Apukám tegnap nekiesett, hogy ő nem fogja tovább eltartani, költözzön haza, és ha együtt akarunk lenni majd én átmegyek, ő ide többet ne jöjjön át.
Pedig a párom minden nap besegített a házimunkába. Elmosogattunk, kitakarítottuk a fürdőt, konyhát, napi 2x felmostunk, levittük a szemetet stb. Amikor kellett segítettünk főzni is. (alap, hogy rendben tartottuk azt a szobát ahol aludtunk)
Apukám azt is mondta, hogy a párom miatt az elmúlt időben 80 E ft-s adósságuk keletkezett. (Nem értem hogyan, mikor nem vettek neki a kaján kivül semmit).
Én eddig suliba jártam, voltak alkalmi munkáim (takarítás), az ebből származó pénz nagy részét a szüleimnek adtam. (Bérletet vettem belőle, meg 1 cipőt)
Most munkát keresek, a takarítást csinálom hétvégenként de ez csak 15-20 E ft.
Összevesztem apámmal, mert szerintem ezt a 3 napot még kibírták volna, hogy itt van a párom, és napi 1-1 tállal több étel fogy. Annyira azért nem vagyunk szegények, hogy hiányozzon az a tál kaja.
Mi ebben a kerdes?
Termeszetesen nincs igaza az apadnak.
Nem kell, hogy eltartsa a parodat, de ezt nem igy kell lekommunikalni.
80ezer akkor se ment volna el párodra,ha minden nap kaviáros szendvicset pakolnak neki és tele kád vizben fürdik...
Apukád szimplán nem akarja hogy odaköltözzön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!