Tényleg hülye vagyok amiért a két gyerekemmel városból faluban kezdek új életet a párommal?
Ugyan, ez nagyon jó döntés! És ha kevesebb a szórakozóhely, akkor mi van? De több a tiszta levegő!
Nem felelőtlenség, amit csinálsz, ne hagyd magad!
Az új iskolát is meg lehet szokni, semmi baja nem lesz a gyerekeknek.
Ne foglalkozz a kritikákkal. Ha a gyerekek is elfogadják az
új helyzetet semmi gond nincs.
Szerintem minden attól függ mennyire mesze van a várostól meg van e autó?
20 km semmi annyit városon belül is elutazok.
dehogy, ne hagyd magad elbizonytalanítani
20 km meg amúgy is semmi
Falun nőttem fel. Nem vagyok annyira idős még (23), de nekem még volt gyerekkorom.. rendes gyerekkor. Na most városban lakom a párommal (ő is falun nőtt fel), panelban. De amint oda jutunk hogy gyerekvállalás, akkor eladjuk a lakást és költözünk kertesbe. Az mindegy hogy itt a városban, vagy kicsit arrébb, majd a munkától függ. De az biztos hogy nem akarok gyereket nevelni panelban.
Szerintem teljesen jó döntés hogy kertesbe költöztök, de a másik házadat ne add el( sosem lehet tudni mi lesz később). Mellesleg 20 km nem sok. Ha van rendes busz/vonat járat akkor nincs gond.
# 7/7
Azért túlzásba sem kell esni, nekem is volt gyerekkorom panelba pl télen én sem facebookra írtam ki hogy hó hanem szánkózni mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!