Mit tettem a gyerekemmel, hogy lehet ebbe beletörődni?
Az agyad már meghalt ahogy látom, mert gondolkodni nem tudsz ép ésszel. Te idióta... milyen fogyatékos anya vagy te hogy azt hiszed a halál megoldás a saját elképzelt nyomorodra? A gyerekedben remélem több értelem van, neki még barátai is lesznek, hiszen gondolom jár oviba... ott ha akarja, ha nem, akkor is van kivel szórakoznia. Neked meg pszichológus kéne sürgősen.
Más is nőtt fel ilyen környezetben, gond nélkül. Mellesleg nem arra kéne várni hogy téged hívjanak, hanem menjél te és keresd mások társaságát, főleg azokét akiknek van gyereke, játszótéren, munkahelyen, stb.
Szerintem az lett volna hülyeség, ha csak azért szülsz még egy gyereket egy olyan férfinak, egy olyan kapcsolatba, akivel és amiben nem vagy boldog.
Nekem hiába vannak testvéreim, de anyukám első házasságából születtek, így 10, illetve 11 évvel idősebbek tőlem. Tehát nem tudtunk együtt játszani, viszont felnőttként nagyon-nagyon jó a kapcsolat, de gyerekként nem volt az.
Viszont az óvodában és az iskolában igaz barátokra találtam, az egyik legjobb barátnőmmel kiscsoportos óvodás korunk óta vagyunk jóban, ennek már 22 éve.:)
Majd ha nagyobb lesz a kislányod és nyitott, barátságos a másik gyerekek felé, akkor hidd el, hogy lesznek barátai és nem lesz magányos!:)
Te pedig ne veszítsd el a reményt, nem igaz, hogy mindegyik férfi csak azt akarja, csak meg kell a sok férfi közül azt, akivel boldog lehetsz. Ha nem vagy nyitott, nem is fogod megtalálni!
Jóóóóég.. állj már talpra! A kislányodnak nem ilyen anyukára van szüksége! Más gyereknek is elváltak a szülei. Más gyerek is nőtt már fel testvér nélkül. Ez nem a világvége! Van családja, apja, anyja, nagyanyja.
Az apuka máskor is elvihetné a gyereket nemcsak vasárnap.. esetleg vasárnap helyett másik napon, amikor nincs gyülekezeti napja a mamának.
Te meg szedd össze magad, és szervezz programokat magatoknak, magadnak. Ha pénzkérdés.. Vannak olyan rendezvények is, amik ingyenesek. Járjatok el oda, és barátkozz, legyél nyitott!
Ha meg nem, otthon is tudtok játszani, amitől a gyerek nem azt fogja érezni, hogy jajjdeszar otthon anyával lenni.
A neten is lehet ismerkedni fórumokon.. pl. egyedülálló szülők fóruma, vagy ilyesmi. Biztos vannak olyanok, akiknek kellenél egy gyerekkel is!
A depressziót meg felejtsd el, mert átragad a gyerekre!
Nem tudom írták-e, de esetleg a láthatást áttehetnétek szombatra. Úgy nem kellene templomba menni szegény gyereknek mikor egész héten amúgy is magányos és unatkozik.
A nyitottságot magadnak kell megoldanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!