Mit tettem a gyerekemmel, hogy lehet ebbe beletörődni?
Add nekem a gyereket. Vagy kérj segítséget mondjuk a háziorvosodtól... Ő majd elirányít valami pszichiáterhez, vagy pszichológushoz.
35 évesen nem vagy öreg egy 2. babához..
Mennyi rossz indulatú szemét ember van a világon.hogy lehet egy elkeseredett nőnek ilyet mondani hogy majd viszünk virágot,meg biztos benne lesznek a tvben.lehet szegény azért nem barátkozik mert ilyen jó indulatú"emberek"veszik körül.
Igazi magyar stilus!!!!
De mire pasit találok hozzá, addigra már öreg leszek hozzá....
Egyébként elmennék moziba is szivesen, mert le fogok maradni az újdonságokról, hogy mik mennek, lassan meg nem fogok tudni beszélgetni semmiről, senkivel. Egyedül kellene mennem, mert nincs senki, aki eljönne velem.
Bocsánat,hogy ezt mondom,de ne legyél már ennyire szerencsétlen,mulya!Nem láttad a híradót a múlt héten?Debrecen mellett vannak olyan kis falvak,ahol az emberek 40 éve orvosnál sem voltak,azt se tudják mi az,hogy bevásárlóközpont,a kutya melegíti őket,mégis mosolyognak!Ne kreálj magadnak problémát,mert NINCS RÁ OKOD.Jó munkahelyed van,szépen keresel,van egy csodálatos kislányod.A kislányod nem lesz magányos,nemsokára első osztályos lesz,új barátok,új lehetőségek.Találj ki te programot,menjetek el karácsonyi vásárra/nehogy azt mondod nekem,hogy "ketten unalmas"/,nézzetek karácsonyi koncerteket,menjetek korizni,moziba,sétálni,szánkózni.Otthon gyurmázzatok,főzzetek stb. Ne görcsölj rá a dolgokra!Aki a mai világban nem tudja lekötni magát elég begyepesedett...
Ne haragudj,hogy kissé undok a szövegem,de remélem felébredsz egy kicsit végre!
Menjetek játszóházba,sétálni.Most kezdődik a karácsonyi vásár menj emberek közé,ha nem is vásárolni csak nézelődni ez legalább eltereli a sok hülyeséget a fejedből!!!
Én is 35 vagyok egy gyerekkel és nem úgy néz ki,hogy lesz még egy.Az én életemet is a munka teszi ki és nem azért nem megyünk sehova mert nincs kivel hanem mert időm nem nagyon van,de akkor is próbálok mindent megtenni annak érdekében,hogy a gyerek ne érezzen semmi hátrányt azért mert egyedül vagyunk.
Otthon is tudsz vele játszani és neked meg ott a net az ismerkedésre...bár én nem hiszek benne,de ha már valakivel beszélgetsz bármi történhet.Csak légy nyitott,ne légy besavanyodott,próbálj egy kicsit magaddal is törődni!
Hidd el eljön a mi időnk is!:):)
Csak adj esélyt neki!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!