Apám péntekenként afféle gőzkiadásként iszik itthon, aztán éjfél-hajnali-1-ig zenét hallgat a tv-ben nem olyan hangosan, csak annyira, hogy mi ne tudjunk aludni tőle, de szerinte neki ez igenis jár, mert hét közben dolgozik, igaza van?
Mi a véleményetek arról, hogy a családja körében iszik egy családapa?
És arról, hogy neki ez a szórakozás?
Anyukám is dolgozik hét közben és ő ilyenkor már szeretne aludni, meg persze én is a nővéremmel.
Pár éve költöztünk vidékről Debrecenbe és mivel a munkahelyén kívül nincsenek ismerősei apámnak, így itthon ereszti ki a gőzt.
Szegény pasi, akit még a gyereke is basztergál, ha leül békében és csöndben, egyedül pár doboz sört péntekenként este...
Tényleg összeszorult a szívem, milyen magányos lehet már...:(
Feltehetne egy jó nagy fülhallgatót is, van kábeles és wireless-es formája is már.
Fiatal srácok körében is ismerek olyat, aki sajnos megiszik 1 láda sört egy napon vagy 1 héten belül, mert az neki jólesik.
Amikor a főoldalon megláttam a kérdés elejét, hogy péntekenként apád iszik...., esküszöm, valami olyan folytatást vártam, hogy aztán szétcsap a családban, ver, terrorizál titeket és már majdnem megsajnáltalak.
Aztán megláttam, hogy éjfélig nem olyan hangosan zenét hallgat a tévében....
Hát.... :)
A péntek esti lazításban semmi kivetni valót nem látok. Én is ezt csinálom a szabadnapomon.
Azt hogy mennyire hangos, és zavaró, mi innen nem tudjuk megállapítani. De tényleg elég gyenge vádnak hangzik a pénteken éjfélig csendben zenét hallgat dolog. :) Mert még ha hajnal 5-ig. De éjfél? Nem tudom hány évesek vagytok, de én kamasz koromban örültem amikor éjfélig gépezhettem..
Azért, mert dolgozik neki nem jár semmilyen plusz juttatás. Nem dicsőség, hogy dolgozik valaki, hanem elvárás. És lehetne tekintettel a szintén dolgozó feleségére legalább.
Egyébként, aki minden héten rutinos, kihagyás nélkül iszik, abból alkesz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!