Én 23 voltam, magamnak fizettem. A húgom most szintén 23, most kezdte el, ő is magának állja, a szüleinknek sajnos nem volt ennyi pluszpénzük.
2014. aug. 12. 11:52
22/27 anonim válasza:
18 évesen, a szüleim finanszirozták..én még nem akartam volna vezetni, de beirattak, amikor megkaptam a jogositvány, beültetek a kocsiba, hogy akkor menjek el a nagymamámért (egyedül), aki 170 km-re lakott tölünk...onnantol kezdve, amikor lehetett én vezettem. 20 évesen megvettem az elsö automat, 21 évesen külföldre költöztem, 1700km-re a családomtol, autoval jártam haza, a mai napig szeretek azzal hazamenni...
2014. aug. 12. 13:33
23/27 anonim válasza:
Anyukám, tesóim örültek, azt mondták, jól teszem.
Természetesen magamnak fizetem, most fizettem be az első részletet :)
Mindenképp meg akarom csinálni, mert van a párommal egy kocsink, amit jó lenne, ha tudnék vezetni, meg manapság már alap dolog.
2014. aug. 12. 15:47
24/27 anonim válasza:
Nekem szuleim fizettek. Semmit nem szoltak alap dolog volt, hogy kell jogsi.
2014. aug. 12. 16:09
25/27 anonim válasza:
Apám fizeti, 20 évesen kezdtem. Örült neki mindenki, mert ingázok az egyetem és a szülők között.
2014. aug. 12. 16:40
26/27 anonim válasza:
17 évesen, dolgoztam érte, felesben fizettük. Elsőre sikerültek és nekem is kellett még pluszban fizetnem akkor. Azóta napi szinten vezetek a munkahelyem miatt, igaz a kocsit használtan vettem, de hitelmentesen.
2014. aug. 12. 17:50
27/27 anonim válasza:
18 évesen csináltam, mert akkor már mondták a szüleim hogy nyáron vagy dolgozzak, vagy tanuljak. Ezért elkezdtem a jogsit és egy nyelvtanfolyamot, a jogsi februárra meg is lett. Szüleim fizették, és már mondogatták addig is hogy milyen jó lenne ha meglenne, engem nem különösebben izgatott. 170e-re jött ki kb.
Nekem is van ismerősöm akit nem engednek vezetni hiába vizsgázott le, akkor mi értelme volt? Nekem örülnek ha kocsival megyek el, mert akkor nem rabolnak ki a buszon és biztonságban hazaérek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!