Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családi vélemények érdekelnek!...

Családi vélemények érdekelnek! Kinek mit szóltak ahhoz, hogy megcsináljátok a jogsit?

Figyelt kérdés

Hány évesek voltatok?

Ki finanszírozta?

2014. aug. 12. 08:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
25 voltam, én szerettem volna, támogattak benne. Anyukám nem vezet, apukám hasonló korban tanult meg. Szerintem örültek, igaz sokba került, annak biztos nem, de megoldottuk. Sajnos utána akocsinkat eladtuk, így azóta se nagyon vezettem.
2014. aug. 12. 09:17
 12/27 anonim ***** válasza:
#9 Nekem 115 körül volt a vége. Minden vizsgám elsőre megvolt, de pont olyan szerencsét időben csináltam(2011-2012), hogy még kellett rutinoznom is (+4700)(2011), és a forgalminál meg már az emelt díjat fizettem (2012). És vettem pluszban 5 órát.
2014. aug. 12. 09:21
 13/27 anonim ***** válasza:
19 évesen és saját magam finanszíroztam. Érettségi után dolgozni kezdtem, munka mellett csináltam a főiskolát. Nem lett volna képem anyáméktól pénzt kérni, lévén nem is volt nekik. A jogsival úgy voltam, hogy nagyon szerettem volna, bár anyuéknak nem volt autója, anyunak jogsija sincs, apunak csak A kategóriás volt, de nem is éltek akkor már együtt. Én büszke voltam magamra, hogy ki tudtam fizetni és hogy elsőre sikerültek a vizsgák. Azóta lett autóm, több is van a családban, napi szinten vezetek. (Bár ez még a boldog békeidőkben volt, amikor én jogsit szereztem.)
2014. aug. 12. 09:27
 14/27 anonim ***** válasza:
Egy lány ismerősömnek fizették a szülei, amióta meglett a jogsija nem is vezet, pff, erre aztán kellett több100ezerft...
2014. aug. 12. 09:28
 15/27 anonim ***** válasza:

Apu fizette, ő beszélt rá.

17 éves voltam.

Nő.

2014. aug. 12. 09:38
 16/27 anonim ***** válasza:
23 évesen,és magamnak finanszíroztam.Nem szóltak hozzá különösebben semmit,de akkor már több éve külön éltem tőlük,és elég messzire is.
2014. aug. 12. 09:40
 17/27 anonim ***** válasza:

17 éves voltam, Tatám fizette. Teljesen rá volt pörögve, akkor tulajdonképpen már egy éve tudtam vezetni, mert még előtte nyáron megtanított. Nem igazán volt olyan opció, hogy nem csinálom.

Am 150 körül volt, nem buktam és nem vettem plusz órát. Akinek 115ből megvolt az hogy csinálta? O.o

2014. aug. 12. 09:43
 18/27 anonim ***** válasza:
26 éves voltam, tavaly decemberben vizsgáztam le. Én fizettem, korábban nem lett volna rá pénzem, családom pedig ebben nem tudott segíteni. De már kellett a jogsi, főleg a munkámhoz. Igaz, azóta úgy alakult, hogy december óta nem vezettem. :) Család különösebben nem szólt ebbe bele, de azért örültek, hogy megvan.
2014. aug. 12. 09:46
 19/27 anonim ***** válasza:

amint 17 lesz a gyerek elküldöm B-re

de ha van kedve akkor leteheti az A is

én fogom fizetni az alapot

ha bukik vagy plusz óra kell akkor azt már neki kell összegyűjtenie !

2014. aug. 12. 10:26
 20/27 anonim ***** válasza:
Én 18 voltam, elzavartak a szüleim,érettségi után a nyáron. Ők finanszirozták. Azóta eltelt közel 10 év, a családban kocsi se volt, de apukám fontosnak tartotta, hogy meglegyen. Tesómnak 17 évesen meglett.
2014. aug. 12. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!