Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családi vélemények érdekelnek!...

Családi vélemények érdekelnek! Kinek mit szóltak ahhoz, hogy megcsináljátok a jogsit?

Figyelt kérdés

Hány évesek voltatok?

Ki finanszírozta?

2014. aug. 12. 08:45
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Illetve miért döntöttetek úgy, hogy megcsináljátok? :)
2014. aug. 12. 08:46
 2/27 anonim ***** válasza:
az anyagi helyzet is fontos tenyezo...
2014. aug. 12. 08:47
 3/27 anonim ***** válasza:

A B-t a papa finanszírozta (korengedménnyel). Családi okok miatt szükség volt egy másik jogsisra a családban, szóval; ennek örültek.

Az A-t pár évre rá saját zsebből finanszíroztam... (ahogyan a motort is) -> ebben az esetben annak örültek, hogy végre van papír a motorhoz (magának a motorozásnak nem igazán).

2014. aug. 12. 08:51
 4/27 anonim ***** válasza:
55%
Nekem apukám szorgalmazta, ők is fizették, és a mai napig mélységesen szégyellem magam amiatt, hogy nem vezetek. :(
2014. aug. 12. 08:55
 5/27 anonim ***** válasza:

Én ha minden igaz, akkor most szeretném elkezdeni, szüleim fizetnék, tulajdonképpen ők is teszik, de a pénzt én tettem félre rá. Most vagyok tizennyolc. :)

L

2014. aug. 12. 09:03
 6/27 anonim ***** válasza:
18 vagyok, idén kezdtem el, elsősegély vizsgám és kresz vizsgám már megvan. Apu finanszírozta, kocsit is vett, örülnek, hogy vezetek. :)
2014. aug. 12. 09:10
 7/27 anonim ***** válasza:
Szüleim örültek neki, sokat utazunk, így jó volt még egy jogsi. Felesbe fizettük. Nyáron dolgoztam, és szeptemberben kezdtem el. 18 voltam.
2014. aug. 12. 09:11
 8/27 anonim ***** válasza:
Én fogom fizetni, már gyűjtök rá diákmelóból. Engem csak annyi zavar, hogy a szüleim (főleg apukám) elvárja, hogy legyen. 17/l
2014. aug. 12. 09:13
 9/27 anonim ***** válasza:
off . Mennyibe van manapság a jogsi ?
2014. aug. 12. 09:13
 10/27 anonim ***** válasza:
Engem lènyegèben köteleztek a szüleim, 26 èves voltam fogtàk magukat ès befizettek, merthogy öcsèmnek aki akk8r lett 17 is kifizettèk pont akkor. Így muszàly volt vègigcsinàlom hogy ne vesszen el a pènzük, pedig engem nagyon nem èrdekelt.
2014. aug. 12. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!