Lebukott a párod.. Mit tennél?
Hölgyek válaszát kérném. A szitu: két 40 körüli elvált emberke, jó pár éve igazán harmonikus párkapcsolatban, de csak hetente néhány napot vannak együtt (hétvégeken). Hölgy véletlenül rájön, hogy a párja egy hirdetőoldalon hirdetésfigyelőt állított be szexkapcsolatra. Felad egy hirdetést álnéven, kisváros így pasi belefut a csapdába. ír, sőt fotót is küld magáról, randizni akar.
Te mit tennél a hölgy helyében?
Szakítani nem akarsz, de valahogy meg kellene leckéztetni...
50: Hát mikor írtál neki és mit?
Nem laktok együtt, mi van megbeszélve következő kommunikációra, találkozásra?
52: már csak a hogyan tovább nélküle játszik.
Csak elgondolkodom, hogy erre egyáltalán vajon reagál-e még.
53: hétvégén jöttek volna hozzánk a gyerekével.
Az a baj hogyha vele maradsz, valószínűleg egyetlen leckét tanítasz neki: legközelebb legyen óvatosabb.
Én szerveznek egy randit, bosszúálló típus vagyok.
A randira vinném a cuccát.
:/ hát szomorú ilyet olvasni. főleg ha belegondolok, hogy ez vár majd rám is. most 21 éves vagyok, és csak remélni tudom, hogy olyannal leszek, aki nem ver így át. de ismerem az ilyen ismerkedős oldalak világát, mert a legjobb barátnőm anyukája is ott ismerkedett meg a mostani (volt)párjával, aki épp így bukott le, ahogy a tiéd...
neki is ugyanezt mondtam, hogy szakítson. mert ezt senki sem érdemli, és ha 1% esély van arra, hogy a következő férfi normális lesz, akkor csak 1%, de az esélyt meg kell adnod magadnak, mert te is csak egyszer élsz! remélem erős leszel, és jó döntést hozol...ne hagyd, hogy lyukat beszéljen a hasadba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!