Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lebukott a párod.. Mit tennél?

Lebukott a párod.. Mit tennél?

Figyelt kérdés

Hölgyek válaszát kérném. A szitu: két 40 körüli elvált emberke, jó pár éve igazán harmonikus párkapcsolatban, de csak hetente néhány napot vannak együtt (hétvégeken). Hölgy véletlenül rájön, hogy a párja egy hirdetőoldalon hirdetésfigyelőt állított be szexkapcsolatra. Felad egy hirdetést álnéven, kisváros így pasi belefut a csapdába. ír, sőt fotót is küld magáról, randizni akar.

Te mit tennél a hölgy helyében?

Szakítani nem akarsz, de valahogy meg kellene leckéztetni...

2014. júl. 15. 22:14
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
Lehet nem derül ki csak később vagy soha... az előző kapcsolata a kérdezőnek szintúgy megcsalás miatt futott zátonyra. Nekem ez furcsa, de ez csak az én véleményem.
2014. júl. 16. 11:44
 52/62 anonim ***** válasza:
itt lépne életbe a 2-dik opció, amit írtam, ha a kérdező, megfelelő egészséges önbizalommal rendelkezik, és kiderült a bukta, akkor nem azzal kellene foglalkoznia, hogy ír-e még, hanem a saját életével!!! Hogyan tovább nélküle.
2014. júl. 16. 11:50
 53/62 anonim ***** válasza:

50: Hát mikor írtál neki és mit?

Nem laktok együtt, mi van megbeszélve következő kommunikációra, találkozásra?

2014. júl. 16. 11:53
 54/62 A kérdező kommentje:
51: bár velem történik számomra azért ez nem különös. Itt a környezetemben ez igencsak általános. Mindenhol válás, megcsalás, megunja és eldobja, erről szól a mai világ sajnos. Megunja, eldobja, fiatalabbra cseréli. "Egyszer élünk" alapon. Erről szól.
2014. júl. 16. 11:53
 55/62 A kérdező kommentje:

52: már csak a hogyan tovább nélküle játszik.

Csak elgondolkodom, hogy erre egyáltalán vajon reagál-e még.

53: hétvégén jöttek volna hozzánk a gyerekével.

2014. júl. 16. 11:55
 56/62 anonim ***** válasza:
Kutyául érzi most magát, az tuti
2014. júl. 16. 11:58
 57/62 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdező, tedd össze a két kezed, és köszönd meg a jó Istennek vagy az Univerzumnak vagy akárkinek, akiben hiszel, hogy pont akkor néztél bele a számítógépbe, amikor kellett. Most ez kegyetlen és fájdalmas, de később örülni fogsz neki, hogy rájöttél, és nem pocsékolod az éveidet egy ilyen alakra.
2014. júl. 16. 12:06
 58/62 A kérdező kommentje:
57: különös képességem van erre, ezt tudom. Mindig mindent megérzek. Sajnos a lottószámokat még nem sikerült, de ezen kívül sok mindent számomra is döbbenetes módon igen.
2014. júl. 16. 13:18
 59/62 anonim ***** válasza:

Az a baj hogyha vele maradsz, valószínűleg egyetlen leckét tanítasz neki: legközelebb legyen óvatosabb.

Én szerveznek egy randit, bosszúálló típus vagyok.

A randira vinném a cuccát.

2014. júl. 16. 15:44
 60/62 anonim ***** válasza:

:/ hát szomorú ilyet olvasni. főleg ha belegondolok, hogy ez vár majd rám is. most 21 éves vagyok, és csak remélni tudom, hogy olyannal leszek, aki nem ver így át. de ismerem az ilyen ismerkedős oldalak világát, mert a legjobb barátnőm anyukája is ott ismerkedett meg a mostani (volt)párjával, aki épp így bukott le, ahogy a tiéd...

neki is ugyanezt mondtam, hogy szakítson. mert ezt senki sem érdemli, és ha 1% esély van arra, hogy a következő férfi normális lesz, akkor csak 1%, de az esélyt meg kell adnod magadnak, mert te is csak egyszer élsz! remélem erős leszel, és jó döntést hozol...ne hagyd, hogy lyukat beszéljen a hasadba.

2014. júl. 17. 16:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!