Lebukott a párod.. Mit tennél?
Hölgyek válaszát kérném. A szitu: két 40 körüli elvált emberke, jó pár éve igazán harmonikus párkapcsolatban, de csak hetente néhány napot vannak együtt (hétvégeken). Hölgy véletlenül rájön, hogy a párja egy hirdetőoldalon hirdetésfigyelőt állított be szexkapcsolatra. Felad egy hirdetést álnéven, kisváros így pasi belefut a csapdába. ír, sőt fotót is küld magáról, randizni akar.
Te mit tennél a hölgy helyében?
Szakítani nem akarsz, de valahogy meg kellene leckéztetni...
41: Egy kis pontosítás: becsületes emberből nem lehet ilyen objektíven becstelen cselekedetet kiváltani.
Te mit találtál okként, amit meg is szüntettél?
42-es ez tény, amit írtál. Én alapból egy "megmentőangyalka" típus vagyok. Családomból fakadóan erős volt a kontroll, apám alkoholista volt, ebből következik, hogy édesanyám társfüggő 25 évet húztak le egymás mellett. Ebből következik, hogy én is hasonló problémás embert vonzottam be, aki ivott, de hogy őszinte legyek, a párom alkoholizálására én évek alatt rátettem egy jó nagy lapát izzó parazsat. Olyan nincs egy kapcsolatban, hogy csak az egyik fél a hibás... a másik is jócskán benne van, évekig partnernek kell lenni, és ezzel súlyosbodik a helyzet, és elódázza a szenvedést. Erre már sokan rájöttek, hogy nem elég egy szerfüggőt kezelni, a családtagokat is kell, mert vannak mélyen beidegződött viselkedési sémák, amivel ezt kiválthatjuk, ahogy az én esetemben is történt.
Ha valaki két lábbal áll a földön és egészséges önbizalommal rendelkezik, az 1 nem megy bele egy ilyen megmentő szerepbe, 2 ha mégis, akkor hamar kiszáll, nem kezdi pátyolgatni, kontrollálni a párját és nem nyomoz stb. Csak mérlegel, megbeszéli és elengedi.
49: szerintem 38-at akartál írni nem?
Valóban, maga a tény hogy egy szex társkereső www címe ott van az előzményben, még nem bizonyít semmi konkrétat. Ha oda benéz még nem bűn, lehet pusztán kíváncsiság. Feladott hirdetésre írni, 2. levélben fotóval, na innentől nincs mellédumálás.
Válasz e-mailben felfedtem magam miután a képet elküldte.
Szerintetek egyáltalán még reagál rá? Felhív? vagy ír? El se tudom képzelni, hogy erre mit lehet írni vagy mondani.... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!