Mit tennél ha a férjed, másik pasinak küldene a nemiszervéről képeket?
Amikor ezt elmondta neked, akkor kellett volna rákérdezni.
Vagy honnan tudod mindezt?
1. Már régebb órta vannak jelek.. Igaz szerintem rendben vannak a dolgok. Igaz kevesebbet vagyunk együtt,de ő nem örül neki,nem veszi a lapot h szeretnék valamit.
2: önéletrajzomat küldtem álláahirdetésre, ezért akartam belépni a gmailemre,s ott volt a kapott email.. (automatikusan belép a fiokjába a rendszer)
3:igy kerekperec? az a baj h fájdalmas és lemerném fogadni tagadná..
Igen, így, kerekperec. Nekem többek között ezt is jelenti a házasság.
Persze előtte össze kellene szednem a gondolataimat, rendezni magamban az érzéseimet, de biztos nem dugnám homokba a fejem.
Tehát elnézed, hogy a férjed férfiakkal ... , csak azért, hogy kényelemben legyél és ne kelljen semmit tenned magadért és a 2 gyerekért? Gratulálok! Meg is érdemled!
Én biztos, hogy egyből rákérdeznék erre és azonnal elkezdeném tervezni a külön költözést, beadnám a válást. 28N
Meglepődnék, mert az én férjem nagyon hetero
Egyéb esetben: Megkérdezném mi ezzel a szándéka, egyébként ugyanannyira lennék kiakadva, mintha masik nőnek küldözgetne képeket, ugyanannyira "kérném számon"
Engem nem érdekel, ha valaki biszexuális,ha nem csal meg, ( nálam az intim képküldözgetés már majdnem az a kategőria)
Ha okkal küldte, akkor elválnék
Sajnos sokan rúgják fel az eletüket, mind nők és férfiak...
Barátnőméknél meg csak 3. Fél sincs, 11 éves kapcsoatot5 év házassagot rúgott fel a férje, gyerek is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!