Ha az egyik nagyszülő nem akarja látni az unokáját, miért féltékeny, ha a másik akar vele találkozni?
Anyám nagyon ritkán látja az unokáját. Nem lakunk tőle messze, de ha hívom, hogy jöjjön, mindig talál valami kifogást, és ha mi akarunk menni, indulás előtt rendszeresen lemondja a látogatást.
Nem igazán érdekli az unoka, ha telefonon beszélek vele, sosem kérdezi meg, mi van vele.
Tegnap elvittem a gyereket anyósomhoz, aki a játszótéren készített róla pár képet, és felrakta facebookra.
Ma rám írt anyám, hogy látja, milyen jól elvan a gyerek az anyóssal, bezzeg nála sosem hagyom ott a gyereket, és nem érti, miért kellett a fényképeket felraknia a facebookra.
Úgy tűnt mint aki féltékeny. Pedig a mai napot anyunál akartuk tölteni, de tegnap reggel lemondta, ezért mentünk át anyósékhoz.
Nem tudom, hova tenni a dolgot.
Először is kérdezd meg, hogy mi más dolga van. Aztán utána elmondhatod, hogy bár Ti mindig vinni akarjátok az unokát, ö állandóan lemondja.
Bár a fő hangsúlyt én abban érzem, hogy miért kellett a képeket felrakni a Facebookra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!