Elmondjam a tesómnak hogy a párja egy másik férfival volt a strandon?
Külföldön dolgozik a bátyám, nem vagyok vele túl jó viszonyba amióta elköltözött ő is a családi házból és én is. Igazából az 1 éves kislányomat sem látogatta meg mikor megszületett, soha sem jön el hozzánk, én sem hozzájuk, néha össze futunk és annyi.
A párjával is hasonló a dolog, vele sem beszélek nagyon, főleg tudom hogy ő a kasszás a bátyám pénzéből, és mikor kölcsön akartam kérni még sem adott. Minap strandon voltam, és megpillantottam őt egy másik férfival. Eléggé el voltak, nem tudom ő ki mi, nem is érdekel. Szerintem látott, de úgy tett mint aki nem. Párom nem akarta hogy oda menjek, mert igen csak rendeztem volna egy jelenetet. Viszont azt hiszem a bátyám sem hinne nekem ha elmondanám, és ez a legnagyobb gond, de annak ellenére hogy nem vagyunk jóba szeretném ha nem az orránál fogva vezetné, hiszen nem ezt érdemli.
Lehet csak bekavarsz egy ártalmatlan félreérthető strandolásból adódó történettel.
Ha félrelép, akkor az a későbbiekben is ki fog derülni. Várj még.
Szerintem, mindenhogyan te jössz ki rosszul:
1) szólsz a tesódnak. Barátnője simán kimentheti magát egy bizonyos
- ó ugyan ő csak a tesóm/unokatesóm/volt osztálytársam/stb -mondattal. Jamés még neki áll fejjebb, hogy miért kémkedsz utána
2) kiderül, hogy csalja a tesódat. Felhozza, hogy te is láttad és ezek szerint te is milyen bunkó vagy, hogy mégn a tesódnak sem szólsz.
:(
A válaszokat mindet, köszönöm!
Nevetgéltek, pancsolták egymást, ez már szerintem flört kategória. Leginkább hátat fordítva ült, és egyszer a pasi megölelte. A sógornőmmel korabeli fiú, de a bátyámtól jóval fiatalabb kb 4 évvel. Na meg izmos, stb elnézést de a tesómhoz képest jól néz ki, és tudjuk hogy a sógornőm is szép. Akár tetszik akár nem, szerintem fogok szólni mert ezt nem fogom hagyni, ettől rosszabb már nem lesz a kapcsolatunk és legalább jól elbeszélget vele. Meg úgy tudom hogy volt egy kis afférja a sógornőmnek, amit szépen kibeszélt és még is együtt maradtak (mióta távol dolgozik azóta) pedig nem így ismertem őt meg, állandóan sírtrít mikor a tesómmal összevitáztak és mondjuk elment bulizni, állandóan harciaskodott érte stb.
A 4 év az nem jóval fiatalabb. Szinte egykorú.
Nem lehet, hogy csak be akarsz kavarni, mert nem adott kölcsön pénzt?
Hát, szerintem a hozzászólóknak tökmindegy, hogy "akár tetszi, akár nem", elmondod-e neki, de nem értem, minek írtad ki a kérdést, ha ennyire biztos vagy a dolgodban. :D
Mindenesetre legyél óvatos!
Bátyáddal se vagy túl jó viszonyban, a párjával sem, kölcsön se adott, most jól bosszút állni - ez a vágyad, mi?
Ne járj strandra, akkor nem kell kölcsönkérni a hónap végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!