Elmondjam a tesómnak hogy a párja egy másik férfival volt a strandon?
Külföldön dolgozik a bátyám, nem vagyok vele túl jó viszonyba amióta elköltözött ő is a családi házból és én is. Igazából az 1 éves kislányomat sem látogatta meg mikor megszületett, soha sem jön el hozzánk, én sem hozzájuk, néha össze futunk és annyi.
A párjával is hasonló a dolog, vele sem beszélek nagyon, főleg tudom hogy ő a kasszás a bátyám pénzéből, és mikor kölcsön akartam kérni még sem adott. Minap strandon voltam, és megpillantottam őt egy másik férfival. Eléggé el voltak, nem tudom ő ki mi, nem is érdekel. Szerintem látott, de úgy tett mint aki nem. Párom nem akarta hogy oda menjek, mert igen csak rendeztem volna egy jelenetet. Viszont azt hiszem a bátyám sem hinne nekem ha elmondanám, és ez a legnagyobb gond, de annak ellenére hogy nem vagyunk jóba szeretném ha nem az orránál fogva vezetné, hiszen nem ezt érdemli.
Ja ezt kifelejtettem hogy amikor a medencében voltak, akkor a fiú elé állt azt hittem meg is csókolják egymást, na akkor a haját téptem volna ki.
A páromnak köszönhető h nem mentem oda
A bosszúálló hugica esete, aki nem kapott kölcsön pénzt miután képtelen a sajátját beosztani. Nekem kb ez jön le.
Nem vagy jóban egyikükkel sem és most szívesen bekavarnál. Tedd meg, de te fogod a legjobban megjárni. Te kis erkölcscsősz.
Te szimplan gonoszkodni akarsz egyet. Dehogyis erdekel a batyad vedelme!
Mindenkepp rosszul jossz ki az esetbol, a feleseg ki fogja magyarazni, a szerelmes baty mindent elhisz.
Egyebkent ha nem ismered azt, akivel volt, az nem jelenti automatikusan azt, hogy a szeretoje.
" gázt kell bekötni meg kazán"
Mi a probléma? Fűteni kell.
Süt belőled az irigység, gyűlölet és rosszindulat.
Ha már kihasználja akkor nekem is van némi közöm, mi közben azt hazudják hogy sosincs pénzük!
Miért nincs mert ő nagysága eljár kondiba meg műkörmöt rakatni pedikür szempilla, ruhák tömkelege furikázás egésznap az megy. De 7 év alatt még gyermeket sem voltak képesek vállalni....na vajon mért mert csak kihasználja hogy pénzre tegyen szert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!