Elmondjam a tesómnak hogy a párja egy másik férfival volt a strandon?
Külföldön dolgozik a bátyám, nem vagyok vele túl jó viszonyba amióta elköltözött ő is a családi házból és én is. Igazából az 1 éves kislányomat sem látogatta meg mikor megszületett, soha sem jön el hozzánk, én sem hozzájuk, néha össze futunk és annyi.
A párjával is hasonló a dolog, vele sem beszélek nagyon, főleg tudom hogy ő a kasszás a bátyám pénzéből, és mikor kölcsön akartam kérni még sem adott. Minap strandon voltam, és megpillantottam őt egy másik férfival. Eléggé el voltak, nem tudom ő ki mi, nem is érdekel. Szerintem látott, de úgy tett mint aki nem. Párom nem akarta hogy oda menjek, mert igen csak rendeztem volna egy jelenetet. Viszont azt hiszem a bátyám sem hinne nekem ha elmondanám, és ez a legnagyobb gond, de annak ellenére hogy nem vagyunk jóba szeretném ha nem az orránál fogva vezetné, hiszen nem ezt érdemli.
Én csak egy sms-t írnék neki, hogy ekkor és ekkor ezen és ezen a helyen láttad elég bizalmas helyzetben egy sráccal. Nem akarsz kavarni, beleszólni, lehet, tud is róla, de úgy érezted, szólnod kell.
Én ennyit arnék neki. Ha jóba vagytok, ha nem, ne nzd, hogy hülyét csinálnak belőle.
Te meg sokasodsz a világba közben lejmolni játsz azokhoz, akik másképpe élnek.
Minek szültél, ha nem tudjátok eltartani, sőt télen még fűteni sem?
(Egyébként MOST kellene megvenni a tűzifát, most a legolcsóbb és télig szárad is)
Kérdező, megszívtad, mindig te leszel a lúzer, a tesód pedig valószínűleg legalább valamire viszi.
Sebaj, szüljél még.
Kölcsönkérsz, de strandolsz...érdekes. Miért baj, ha be kell köttetni a gázt? Nálatok nincs bekötve? Csili-vili autó, meg ruhák...csak irígykedsz. Az ő pénzük, úgy osszák be, ahogy akarják. Strandol egy másik férfival...még nem jelenti azt, hogy valaki viháncol egy férfival, hogy akar is tőle valamit. Mi van, ha tényleg régi barátok...ha egy nő vagy férfi megházasodik, még nem is szabad ellenkezű neműekkel jól éreznie magát. Lány-fiú barátságok is létezhetnek és egy ölelésben még nincs semmi. Háttal volt neked, nem tudod, hogy néztek egymásra, pedig abból lehet csak igazán megmondani. A bátyád kinn van hónapokig külföldön, az asszony meg itthon unatkozik, dög meleg van, hát lement a strandra jól érezni magát...
Esetleg lehetett volna puhatolózni, ha odamész, köszönsz nekik, már csak ennyi elég lett volna, egyből megtudtad volna, hogy ki az a fickó, mert ha én a férjem távollétében más fickóval vagyok és rajtakap a sógornőm, a minimum, hogy bevédem magam azzal, hogy bemutatom a fickót, mutatva ezzel azt, hogy nincs titkolni valóm. A te helyedben meg lehet tényleg odamentem volna, hogy "hivatalosan" is a tudtára hozzam, láttam őket. De nem próbálkoztam volna nagyon semmivel, csak mondjuk egy rövid párbeszéddel, közben figyeled a testbeszédet, lehet látni, ha valami van, zavarba vannak, stb...de te csak kukán nézted őket messziről.
Az utolsó hozzászólásodat most olvastam el. Nem kétséges: Az irígység beszél belőled, ahhoz meg aztán végképp semmi közöd, hogy vállalnak e gyereket. 1, lehet nem akarnak, 2, lehet, hogy nem jön össze. Elég nehéz úgy összehozni egy gyereket, hogy közben a férj messze van. Ha meg összejönne, egyből jönnél megint a kérdéseddel, hogy bizti, hogy a gyerek mástól van, mert a férj itthon sincs.
Szánalmas vagy.
"De 7 év alatt még gyermeket sem voltak képesek vállalni."
Itt akadtam ki.....
MIÉÉRT KÖTELEZŐ MINDENKINEK RÖGTÖN SZÜLNIE 30 KÖLYKÖT???
Nyitok egy tiszta lapot és megkérlek benneteket hogy innentől csak erre legyetek szívesek válaszolni!
Férjed/ feleséged más nővel megy strandra ezt meglátja a testvéretek akivel nem vagytok túl jó viszonyba. Elvárnátok azt hogy szólna vagy sem?? Jól esne ha kiderülne az hogy megcsal a párod a tesód szemtanú volt és még sem szólna???? Úgyanígy mondanátok hogy de hát a tesóm az még jó hogy nem szólt, hiszen nem tudhatta, minek szólt volna ha nem vagyunk jóba, minek szólt volna hiszen pénzt sem adtunk neki stb..... EZT VÁRNÁTOK EL A SAJÁT TESTVÉRETEKTŐL IS AMIT TŐLEM....???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!