Elmondjam anyának, hogy az egyik tanárom lek**zott egy másik osztály előtt?
Ma mesélték az 5.-es kislányok a sulimban,hogy a matematika órán arról beszélgettek,hogy a tanárnő szerint a mai 14-15 éves lányok nagy része egy kis k**rva,mert este 11-kor még a városban vannak és minden srácnak odaadnák magukat.
Tudom,hogy itt rám gondolt,mert tegnap vele volt óránk és akkor arról beszélgettünk,hogy ki mit csinált a hosszú hétvégén és én mondtam,hogy pénteken elmentem a legjobb barátnőimmel a városba egy kicsit csajos estét tartani és kérdezte,hogy mikor értem haza és akkor mondtam,hogy este 11 körül.Akkor le lett zárva a dolog,semmit nem mondott.
De mikor ezt elmondták,rögtön tudtam,hogy itt rám gondolt.Minden órán csak beszél,semmit nem tanít,emiatt a fél osztály magántanárhoz jár,de semmit nem tudunk ezzel a tanárral csinálni,mert ő az igazgatónak a felesége...:/
Nem tudom,hogy elmondjam-e anyának,hogy ezt mondta vagy ne.
Szerintetek?
14L
De attól félek,hogy anya kiakadna,mert nem ez volt a drága tanárnőm első húzása velem szemben...
Igen,megengedi.Azért,mert nem minden nap csinálom ezt és rengeteg korombeli még tovább kint van.Amúgy pedig fél óránként felhívtam,tudta,hogy semmi bajom nincsen.
Nem említett nevet, csak általánosságban beszélt. Személy szerint egyet értek a véleményével: iskolában dolgozom és látom mit csinálnak a mai 13-14 évesek.
Egy 14 éves gyereknek meg semmi dolga éjszaka az utcán. Majd rájössz, ha elkap valami pedofil
Nem említett nevet, csak általánosságban beszélt. Személy szerint egyet értek a véleményével: iskolában dolgozom és látom mit csinálnak a mai 13-14 évesek.
Egy 14 éves gyereknek meg semmi dolga éjszaka az utcán. Majd rájössz, ha elkap valami pedofil
Kedves Válaszoló!
Szerintem senki sem gondolhatja komolyan, hogy az a példa, amivel élt a másik osztályban, nem a kérdezőnek a konkrét esete volt. Igaz, hogy nevet nem mondott hozzá, de ez korántsem általánosítás, azt mondta el, amit a kérdező mesélt neki. Van abban valami, hogy veszélyes ilyen fiatalon kint lenni "éjszaka" (mert még 25 évesen is veszélyes lehet), de egyrészt ehhez semmi köze se a tanárnak, se az igazgató feleségének (aki szintén csak egy tanár). Óva inteni lehet úgy, hogy beszél erről a diákokkal, de mondhatom, hogy szép példát mutat azzal, hogy lek*rváz egy diákot.
Szerintem felesleges Anyukádnak elmondani, vagy ha mégis elmondod, akkor kérd meg, hogy ne menjen be a suliba emiatt, mert valószínűleg úgyis az lenne belőle, amit ide is írt egy tanár(nő), azt mondanák, hogy általánosítás, meg elnézést kérnének a félreérthetőség miatt. Ne foglalkozz vele, gondolj arra, hogy középiskolában ezzel tele lesznek a napjaid, ne vedd fel és ne szólj vissza, mert úgyis ők szívatnak meg, nem fordítva :) 14 éves vagy, tehát idén ballagsz, már csak 2 hónap!
"pénteken elmentem a legjobb barátnőimmel a városba egy kicsit csajos estét tartani"
Ez kb 100 lányból 99-re passzolna. Mi volt ebben a konkrétum, kedves válaszadó? 5.válaszadó
Oké,persze,lehet általánosítás is...
De kicsit furcsa,hogy mi vagyunk az egyetlen 8. osztály a suliban és csak én mondtam ezt és utána kezdett erről beszélgetni egy csapat 11-12 éves gyerekkel,akiknek szerintem nem erről kéne előadást tartania.
Jól éreztük egy kicsit magunkat,ez még nem tragédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!