Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam anyának, hogy az...

Elmondjam anyának, hogy az egyik tanárom lek**zott egy másik osztály előtt?

Figyelt kérdés

Ma mesélték az 5.-es kislányok a sulimban,hogy a matematika órán arról beszélgettek,hogy a tanárnő szerint a mai 14-15 éves lányok nagy része egy kis k**rva,mert este 11-kor még a városban vannak és minden srácnak odaadnák magukat.

Tudom,hogy itt rám gondolt,mert tegnap vele volt óránk és akkor arról beszélgettünk,hogy ki mit csinált a hosszú hétvégén és én mondtam,hogy pénteken elmentem a legjobb barátnőimmel a városba egy kicsit csajos estét tartani és kérdezte,hogy mikor értem haza és akkor mondtam,hogy este 11 körül.Akkor le lett zárva a dolog,semmit nem mondott.

De mikor ezt elmondták,rögtön tudtam,hogy itt rám gondolt.Minden órán csak beszél,semmit nem tanít,emiatt a fél osztály magántanárhoz jár,de semmit nem tudunk ezzel a tanárral csinálni,mert ő az igazgatónak a felesége...:/

Nem tudom,hogy elmondjam-e anyának,hogy ezt mondta vagy ne.

Szerintetek?

14L

2012. márc. 20. 16:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
65%
komolyan van valaki, aki azt mondja, hogy egy csak paranoia azért, mert nem mondta hozzá a lány nevét? ne vicceljünk már .. ha ugyanazon a napon áll elő ezzel a sztorival, amikor a kérdező mondja neki, tényleg csak nekem tűnik valószínűtlen véletlennek? :)
2012. márc. 20. 21:09
 22/29 anonim ***** válasza:
Egy normális,szeretetre és bizalomra helyezett nevelés után egyáltalán semmi gond nincs azzal ha péntek este kimarad egy kicsit egy 14 éves úgy, hogy az anyja tudja hol van, tudja kikkel van és ismeri a helyeket ahol megfordulnak. Persze nem hajnalig tartó diszkóról és illegális ivászatról beszélek. Nem értem miért kell egyből elítélni és lenézni egy embert azért mert 14 éves, sok ember aki itt írja hogy 8-ra otthon kellett lennie, meg ide nem mehetett meg oda sem és 17 évesen nem aludhatott a párjával...utóbbi mondjuk más kérdésből ered. Azért mert nálatok semmi bizalom nem volt és tiltottak mindentől miért hiszitek hogy ez a normális? A tanárnő ha ugyanazon a napin mondta amikor a kérdezőtől hallotta akkor ez nem paranoia hanem tényleg rá gondolt és ítélkezett, amit nem tehetne meg főleg 12 évesek előtt és ráadásul ilyen szavakkal. El lehet otthon mesélni attól függetlenül hogy általánosított a szülők biztos tudják mérlegelni a dolgokat.
2012. márc. 20. 21:31
 23/29 Missi_Key ***** válasza:

elmondhatod, de semmit nem tud tenni, mert konkrétan nem mondta ki a neved.

én a te helyedben valami ilyesmit csinálnék ezzel a tanárral:

[link]

2012. márc. 20. 22:41
 24/29 anonim ***** válasza:
86%
Egy taknyos hülyegyerek vagy. Szerintem.
2012. márc. 20. 22:45
 25/29 anonim ***** válasza:
91%

hogy valakit nem engednek ki 11ig 14 évesen az abszolut nem bizalom kérdése... 100%ban megbizhatnak bennem a szüleim, attól még kirabolhatnak és megerőszakolhatnak este 11kor, és az még csak nem is rajtam múlik.... ugyhoyg nem azért nem engedtek engem ki este 11ig mert nem biztak bennem...

22/L

2012. márc. 21. 10:44
 26/29 anonim ***** válasza:
58%
30 évesen is megerőszakolhatnak, így soha ne lépj ki az utcára mert veszélyes és ugyanúgy nem tudsz ellene tenni semmit. Amúgy meg itt nem a neveltetés a kérdés hanem hogy elmondja e vagy sem, ezért sz.ar már ez az oldal mert a "válaszadók" mindenbe beleu.gatnak kotnyeleskednek azért mert azt hiszik amit ők csinálnak az a 110%-os jó meg véleményt írnak ahelyett hogy válaszolnának az igazi kérdésre.
2012. márc. 21. 10:55
 27/29 anonim ***** válasza:
54%
Gondolkozz el, amit a tanárod mondott, mellesleg igaza van. Nem kellene az utcán lófrálnod. Fiatal vagy hozzá. Majd ha felnőtt, 18 leszel.
2012. márc. 21. 11:04
 28/29 anonim ***** válasza:
Felnőtt 18? ez jó vicc.
2012. márc. 21. 12:37
 29/29 anonim ***** válasza:
76%
Miért a gyerek van minősítve? azért, mert és a szülei megengedik neki? ettől valaki már ku.va?
2012. márc. 21. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!