Elmondjam anyának, hogy az egyik tanárom lek**zott egy másik osztály előtt?
Ma mesélték az 5.-es kislányok a sulimban,hogy a matematika órán arról beszélgettek,hogy a tanárnő szerint a mai 14-15 éves lányok nagy része egy kis k**rva,mert este 11-kor még a városban vannak és minden srácnak odaadnák magukat.
Tudom,hogy itt rám gondolt,mert tegnap vele volt óránk és akkor arról beszélgettünk,hogy ki mit csinált a hosszú hétvégén és én mondtam,hogy pénteken elmentem a legjobb barátnőimmel a városba egy kicsit csajos estét tartani és kérdezte,hogy mikor értem haza és akkor mondtam,hogy este 11 körül.Akkor le lett zárva a dolog,semmit nem mondott.
De mikor ezt elmondták,rögtön tudtam,hogy itt rám gondolt.Minden órán csak beszél,semmit nem tanít,emiatt a fél osztály magántanárhoz jár,de semmit nem tudunk ezzel a tanárral csinálni,mert ő az igazgatónak a felesége...:/
Nem tudom,hogy elmondjam-e anyának,hogy ezt mondta vagy ne.
Szerintetek?
14L
elmondhatod, de semmit nem tud tenni, mert konkrétan nem mondta ki a neved.
én a te helyedben valami ilyesmit csinálnék ezzel a tanárral:
hogy valakit nem engednek ki 11ig 14 évesen az abszolut nem bizalom kérdése... 100%ban megbizhatnak bennem a szüleim, attól még kirabolhatnak és megerőszakolhatnak este 11kor, és az még csak nem is rajtam múlik.... ugyhoyg nem azért nem engedtek engem ki este 11ig mert nem biztak bennem...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!