Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a tesómnak hogy a...

Elmondjam a tesómnak hogy a párja egy másik férfival volt a strandon?

Figyelt kérdés

Külföldön dolgozik a bátyám, nem vagyok vele túl jó viszonyba amióta elköltözött ő is a családi házból és én is. Igazából az 1 éves kislányomat sem látogatta meg mikor megszületett, soha sem jön el hozzánk, én sem hozzájuk, néha össze futunk és annyi.

A párjával is hasonló a dolog, vele sem beszélek nagyon, főleg tudom hogy ő a kasszás a bátyám pénzéből, és mikor kölcsön akartam kérni még sem adott. Minap strandon voltam, és megpillantottam őt egy másik férfival. Eléggé el voltak, nem tudom ő ki mi, nem is érdekel. Szerintem látott, de úgy tett mint aki nem. Párom nem akarta hogy oda menjek, mert igen csak rendeztem volna egy jelenetet. Viszont azt hiszem a bátyám sem hinne nekem ha elmondanám, és ez a legnagyobb gond, de annak ellenére hogy nem vagyunk jóba szeretném ha nem az orránál fogva vezetné, hiszen nem ezt érdemli.

2014. jún. 15. 13:50
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
56%

Kerdezo, a batyadon kivul mindenki mas csak a szeretoje lehet a sogornodnek?

Elvarnam a testveremtol, hogy ne usse bele az orrat. Es ha nem szexen kapod a sogornodet egy masik ferfival, akkor foglalkozz a sajat nyomorult eleteddel.

2014. jún. 15. 15:02
 32/53 anonim ***** válasza:
58%
Szánalmasan buta ostoba és nevetséges vagy kérdező. Normális fizetést nem tudsz összehozni, de gyerek az kell, hogy aztán majd az ő életét is tönkre tegyétek. Fáj, hogy valaki okosabb szebb és talpraesettebb nálad és amint tudsz bekavarnál neki. Az ilyen emberek minek is léteznek?
2014. jún. 15. 15:15
 33/53 anonim ***** válasza:
73%

A megcsalás és a strandolás nem ugyanaz. Te nem láttál semmi olyant, ami azt jelentené, hogy megcsalja a párod.

És miből veszed, hogy a tesód külföldön nem megy el bulizni, esetleg strandolni a kolléganőivel, kollégáival?

2014. jún. 15. 15:17
 34/53 anonim ***** válasza:
38%

alap,hogy mond el neki.

szerintem ez nem kérdés.

ami esetleg itt a fura ha látott téged a csaj,hogy ha megcsalás van,akkor miért nem esett kétségbe és nem ment oda hozzád magyarázkodni,hogy így meg úgy ő az unokatestvérem vagy más kamuval?

szóval lehet,hogy van egy megállapodása a bratyóddal,aki pontosan tudja,hogy amíg ő elvan külföldön,addig más kúrálja a feleségét.

sok ilyen papucs ember létezik,lehet a bátyád is ilyen.

2014. jún. 15. 15:20
 35/53 anonim ***** válasza:
73%
Nem, te rosszabb vagy annál.
2014. jún. 15. 15:20
 36/53 anonim ***** válasza:
79%

Valld már be, legalább magadnak, hogy csak azért akarod bemószerolni a sógornődet, mert abban reménykedsz, hogyha ő kikerül a képből, akkor a drága bátyus a jövőben ő helyette, titeket fog pénzelni! :D

Álmodik a nyomor! Úgyse fog összejönni! Csak még inkább magad ellen fordítod a kedves testvért!

2014. jún. 15. 15:33
 37/53 anonim ***** válasza:
95%
Azt írtad, hogy rossz a viszonyotok. Szerinted így elhinné neked, hogy nem csak bekavarni akarsz nekik? Mert szerintem te ilyen körülmények között csak rosszul jönnél ki a dologból. De ha még jobban el akarod ásni magad a tesód előtt, akkor csak nosza, rajta!
2014. jún. 15. 16:08
 38/53 anonim ***** válasza:
23%

Kedves Kérdező!

Olyan nőktől ne várj normális választ, akik szintén csalják a pasijukat.

Persze, hogy védik a "kolléganőjüket"!!

2014. jún. 15. 16:25
 39/53 anonim ***** válasza:
50%
37-es vagyok: Úgy írtam meg a válaszomat, hogy teljesen kizártam azt a képből, hogy tulajdonképpen ténylegesen megcsalásról van-e szó vagy sem. Ígyse-úgyse hinne neked a tesód, de te hozod meg a végső döntést.
2014. jún. 15. 16:30
 40/53 anonim ***** válasza:
36%
38- téged sem az agyadért szeretnek...
2014. jún. 15. 16:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!