Elmondjam a tesómnak hogy a párja egy másik férfival volt a strandon?
Külföldön dolgozik a bátyám, nem vagyok vele túl jó viszonyba amióta elköltözött ő is a családi házból és én is. Igazából az 1 éves kislányomat sem látogatta meg mikor megszületett, soha sem jön el hozzánk, én sem hozzájuk, néha össze futunk és annyi.
A párjával is hasonló a dolog, vele sem beszélek nagyon, főleg tudom hogy ő a kasszás a bátyám pénzéből, és mikor kölcsön akartam kérni még sem adott. Minap strandon voltam, és megpillantottam őt egy másik férfival. Eléggé el voltak, nem tudom ő ki mi, nem is érdekel. Szerintem látott, de úgy tett mint aki nem. Párom nem akarta hogy oda menjek, mert igen csak rendeztem volna egy jelenetet. Viszont azt hiszem a bátyám sem hinne nekem ha elmondanám, és ez a legnagyobb gond, de annak ellenére hogy nem vagyunk jóba szeretném ha nem az orránál fogva vezetné, hiszen nem ezt érdemli.
Kerdezo, a batyadon kivul mindenki mas csak a szeretoje lehet a sogornodnek?
Elvarnam a testveremtol, hogy ne usse bele az orrat. Es ha nem szexen kapod a sogornodet egy masik ferfival, akkor foglalkozz a sajat nyomorult eleteddel.
A megcsalás és a strandolás nem ugyanaz. Te nem láttál semmi olyant, ami azt jelentené, hogy megcsalja a párod.
És miből veszed, hogy a tesód külföldön nem megy el bulizni, esetleg strandolni a kolléganőivel, kollégáival?
alap,hogy mond el neki.
szerintem ez nem kérdés.
ami esetleg itt a fura ha látott téged a csaj,hogy ha megcsalás van,akkor miért nem esett kétségbe és nem ment oda hozzád magyarázkodni,hogy így meg úgy ő az unokatestvérem vagy más kamuval?
szóval lehet,hogy van egy megállapodása a bratyóddal,aki pontosan tudja,hogy amíg ő elvan külföldön,addig más kúrálja a feleségét.
sok ilyen papucs ember létezik,lehet a bátyád is ilyen.
Valld már be, legalább magadnak, hogy csak azért akarod bemószerolni a sógornődet, mert abban reménykedsz, hogyha ő kikerül a képből, akkor a drága bátyus a jövőben ő helyette, titeket fog pénzelni! :D
Álmodik a nyomor! Úgyse fog összejönni! Csak még inkább magad ellen fordítod a kedves testvért!
Kedves Kérdező!
Olyan nőktől ne várj normális választ, akik szintén csalják a pasijukat.
Persze, hogy védik a "kolléganőjüket"!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!