Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lebukott a párod.. Mit tennél?

Lebukott a párod.. Mit tennél?

Figyelt kérdés

Hölgyek válaszát kérném. A szitu: két 40 körüli elvált emberke, jó pár éve igazán harmonikus párkapcsolatban, de csak hetente néhány napot vannak együtt (hétvégeken). Hölgy véletlenül rájön, hogy a párja egy hirdetőoldalon hirdetésfigyelőt állított be szexkapcsolatra. Felad egy hirdetést álnéven, kisváros így pasi belefut a csapdába. ír, sőt fotót is küld magáról, randizni akar.

Te mit tennél a hölgy helyében?

Szakítani nem akarsz, de valahogy meg kellene leckéztetni...

2014. júl. 15. 22:14
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
Figyelem a kérdést,csak mert nálunk is hasonló a szitu...
2014. júl. 16. 09:06
 22/62 anonim ***** válasza:
100%

Miért jó az, hogy nem akar a nő szakítani? Ezzel "csak" saját magát alázza. Én 100%, hogy szakítanék.

Amúgy lebuktatnám, lebeszélném vele a randit és el is mennék. De utána én biztosan szakítanék, mert egy ilyenben már nem tudnék bízni. Hacsak nem egyértelműen szexkapcsolat és semmi érzelem. De ez esetben ugye a nőt nem rázta volna meg ez az egész....

2014. júl. 16. 09:17
 23/62 anonim ***** válasza:
100%

Anno az unokatesóm mondta, hogy az akkori barátom (sőt, akkor már a vőlegényem volt)fent van azegyik netes társkeresőn.

Regisztráltam kamuképpel, elkezdtünk levelezgetni, és megbeszéltünk egy randit. A randira már a becsomagolt bőröndjével érkeztem, szépen a kezébe nyomtam, hozzávágtam a jegygyűrűmet és elsétáltam.

Sokáig hívogatott még utána, de én sosem hagytam neki lehetőséget rá, hogy "megmagyarázza".

2014. júl. 16. 10:07
 24/62 A kérdező kommentje:
Közben a levelezésben fényképet kértem - és kaptam, tehát tuti a lebukás. Egyébként azt hogy kávét hoz, a kedvenc vacsimmal vár nem azért írtam, hogy emiatt maradnék vele...félreértettél. Csak hogy ezer apró jelből érzem hogy szeret. Ettől persze még gyomorforgató hányinger az egész. Nem megyek el a randira, megírtam neki miután elküldte a fotót hogy ki vagyok. Még nem válaszolt.
2014. júl. 16. 10:08
 25/62 anonim ***** válasza:

Nyilván a kérdezőnek is van baja, ha ezek után nem akar szakítani. Vagy nincs tisztában a kapcsolat fogalmával.

Nekem nem lenne opció vele maradni ezek után, mert nem bíznék meg benne. Ha te ezt a kérdést kiírtad, akkor ez téged zavar.

Gondold végig a jövőd, kiderül, megleckézteted, vagy megbeszélitek.... te azt eltudod képzelni, hogy folyamatosan ezen fogsz kattogni?? És utána lesni fogod minden mozdulatát, ha nélküled megy valahova végig azon fogsz agyalni, hogy lehet, hogy éppen mással hempereg...

Szóval ennek itt a vége fuss el véle.

Pont tegnap láttam itt egy kérdést... hasonló, csak az már egy házasság a férj már lebukott és a feleség megbocsátott neki... a feleségnek abból áll az élete, hogy nyomoz 10 éve, szép kilátások! Ez egy szánalmas élet, ha nem akarsz ilyet a sarkadra állsz és tovább lépsz.

2014. júl. 16. 10:17
 26/62 anonim ***** válasza:

Nem akartalak megbántani azzal, hogy kiemeltem az ágyba kávét meg vacsit...csak fel szerettelek volna rázni...

Azt kívánom minden alakuljon úgy, ahogy Neked a legjobb!!

2014. júl. 16. 10:20
 27/62 A kérdező kommentje:
Még valami. Döbbenetes számomra, hogy 2 nap alatt több mint 100 e-mail jött, a többsége (80%) kapcsolatban élő pasitól. Ez azért siralmas.
2014. júl. 16. 10:21
 28/62 anonim ***** válasza:

Többen vannak, mint 80%, csak a többi nem árulja el, hogy van valakije.

Ez melyik partnerkereső?

2014. júl. 16. 10:24
 29/62 A kérdező kommentje:
26: nem bántottál meg természetesen, semmi gond. Azt hiszem valóban szükségem is van rá hogy felrázzatok. Mindenesetre kíváncsi vagyok a reakciójára. Túl egy korábbi 10 éves romba dőlt házasságon (hasonló, megcsalt és elváltunk) elhatároztam, hogy már úgy tekintek a következő kapcsolatokra, mintha homokot tartanék a kezemben. Mégis nehéz elengedni, bár csak ez a lehetőség, semmi más. De köszönöm ha felráztok. Nem akarok lábtörlőként élni....
2014. júl. 16. 10:26
 30/62 A kérdező kommentje:
28: ez spec a startapró.
2014. júl. 16. 10:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!