Mit tennél, ha a férjed bevallaná, hogy csak azért van még veled, mert fél, hogy nem talál mást?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 20. 14:29
1/20 anonim válasza:
Elválnék, amilyen gyorsan csak lehet!
2/20 anonim válasza:
Ahogy befejezte ezt a mondatot, hátat fordítanék neki, és kisétálnék az életéből. Szó nélkül. Vagy max annyit odamondani neki, hogy "remélem tényleg egyedül is maradsz." De semmi magyarázat.
3/20 anonim válasza:
Eleg kiabrandito! Nem tudnek vele lenni ezek utan. Bar ketlem, hogy erre magamtol ne jonnek ra es az vallomasa alapjan tudnam csak meg.
4/20 anonim válasza:
Pont azt, amit az előttem lévő. Nem tudnék ránézni ezek után, holott tudom, hogy nagyon sokan ezért vannak kapcsolatban, és csak akkor mozdulnak, ha jön valaki. Na, de hogy ezt a másik szemébe is mondani?! Téged se tarthat sokra, ha ezt mondta, és valószínű azért mondta el, mert biztos benne, hogy te még így se hagyod el. Remélem, több eszed van!
5/20 anonim válasza:
Én elhagynám.
Aztán szívja a fogát.
Mossa a gatyáját egyedül.
Van gyerek?
6/20 A kérdező kommentje:
Van két lány. Én egyébként a férj vagyok és egyre jobban kívánom a szemébe mondani. Semmibe vesz. Egy ünnepet sem tudunk úgy eltölteni, hogy porig ne alázna.
2014. ápr. 20. 14:42
7/20 anonim válasza:
Ezt hívják társfüggőségnek. Hát ez elég kiábrándító. Azt mondanám, hogy fordíts hátat, mert még egyedül is jobb, mint folyton alázva lenni, főleg ha a gyerekek előtt teszi. A két kislány viszont nehezíti a helyzetet. Gondolkodj el a váláson, és a következményeken, de ne olyan szempontból, hogy mikor találsz új párt.
9/20 A kérdező kommentje:
Gyerekként kezel, gügyög, mint ha hülye lennék, meg akarja törölni a számat, megjegyzéseket tesz a szerszámomra, olyanokat, amik sajnos igazak, és hasonlók.
2014. ápr. 20. 15:00
10/20 anonim válasza:
Akkor hagyd ott a fenyőbe, alázd meg jó alaposan!:) hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!