"Ha te nem jössz össze vele, úgyis talál majd magának másik lányt" Ezt hogy értette?
Randizgatok egy fiúval. Én szeretném őt, szerintem ő is engem, de anyukámnak nem tetszik. Semmi sem tetszik neki rajta és el is mondta ezt nekem. Én meg megkérdeztem hogy "Akkor most mit tegyek? Álljak le vele?" mire ezt mondta anyum: "Ha te nem jössz össze vele, úgyis talál majd magának másik lányt". Most ennek mi értelme?
(Nem akarok vele leállni, én őt nagyon szeretném. Eszem ágában sincs vele "szakítani" de már kínomban nem tudtam mit mondani)
Anyukád nem szeretné ha ezzel a sráccal járna.
A kijelentése egyfajta érzelmi zsarolás, azt próbálja bizonygatni, hogy te nem vagy ennyire fontos ennek a srácnak, "csak egy lány", és bármikor talál mást helyetted.
Ne hagyd, hogy anyukád megmérgezze a kapcsolatotokat. Ha nincs semmi baj a sráccal, rendes, szeretitek egymást, akkor hallgass a szívedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!