Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti képesek lennétek ilyenkor szakítani az új pasitokkal, hogy egy másik sráccal összejöjjetek, aki mindig rosszkor talál meg titeket?
A srác1 próbálkozik a lányal, aki ép összejött srác3-mal, srác1 már próbálkozott multkor is ugyanazzal a lányal de akkor srác2-vel volt a lány.
A kérdés az ha a lány érez valamit srác1 irányt, akkor képes lenne elhagyni srác3-mat, akivel most jött össze azután hogy srác2-öt elhagyta, szóval képes lenne srác3-mat elhagyni a srác1-ért?
Első: olvasd el mégegyszer, lassan, szerintem érthető, hogy mit írtam :)
Második: ott kezdődött a baj, hogy nem tudtunk találkozni, mert effektíve mindig közbejött valami, meg más városba is lakunk(de csak ilyen 30km a különbség), meg ugye én most felkerültem Debrecenbe és csak hétvégenként tudok hazajárni, és most itt a vizsgaidőszak is. És a csaj írta, hogy mindig rosszkor keresem/találom meg, mert pont akkortájt talál magának valakit.
Ez attól függ, hogy mit érzek az a srác iránt, aki folyamatosan próbálkozik. Olyan szempontból lehetetlennek tartom ezt a szitut, hogy ha annyira tetszene ez a srác, akkor én keresném meg, miután szakítottam az előző párommal és készen állok egy új kapcsolatra.
Nekem pl egy viszonylag friss, 3 hónapos kapcsolatom van, de SOHA nem adnám őt SENKIÉRT. Egyszerűen imádom és nem számít, hogy valami világsztár epekedne értem, vagy éppen egy múltbéli szerelmem, nekem a jelenlegi párom a legfontosabb és őt senkire nem cserélném le!
nemrégóta van pasitok= srác1
hoppon maradt srác= srác 2
és nincs harmadik srác :D
na látod, még sem olyan érthető :L:P
lehet remény. attól függ.
"És a csaj írta, hogy mindig rosszkor keresem/találom meg, mert pont akkortájt talál magának valakit."
Bocs, de ez nagyon rossz duma. Komolyan ennyire felszínes a csaj, hogy ha talál egy megfelelő srácot, akkor összejön vele? És a szerelem?? Biztos vagy te benne, hogy ilyen csaj kell neked, aki mindig csak úgy talál valakit?
Amúgy meg a távolság nem hinném, hogy akadály lenne az internet korában. Attól még, hogy messzebb vagytok, tarthatjátok a kapcsolatot neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!