Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen érzés a pasitokkal aludni?
Gondolom h irtó jó, sajna nekem ez az érzés nem adatik meg =( Milyen a párotok mellett aludni? amikor ilyenekre gondolok csak vágyódást érzek, h milyen jó lenne egy jó pasivala aludni, egymás karjaiban..............
=(
Szia! Nekem most épp nincs senkim, de amikor volt, az nem volt jó. Ugyanis az exem állandóan fingorászott. Be nem állt a fara. Reggelente is ő ébresztett egy hatalmas durrogtatással.
De nyugi, vannak normális pasik is. :D
megtalálod majd az Igazit Te is, hidd el :)
Csak kitartás!!
Szurkolok Neked!
puszillak! :)
Hát nem olyan leányálom azért. Kezdve a fingással, ami valahogy minden férfi sajátja (még jó hogy nem húzza a fejére a takarót utána), majd a forgolódással és a horkolással. Én nem tudok úgy aludni, hogy piszkál vagy hozzám ér és ő sem tud úgy aludni, így egy ágyban de külön kis térfélen terülünk el. Reggel ő hamarabb kel, így utána már csak enyém az ágy.
Őszintén, én nem sok különbséget látok a régi egyedül eltöltött órák és a mostani közös alvás között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!