Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi volt a legdurvább amit csináltatok a pasitokkal amikor kiderült, hogy megcsal titeket és más (ok) is képbe van? Vagy egyszerűen csak elhagytátok?
Feltettem a képeit és az adatait egy b uzi társkeresőre. Állítólag jó páran hívogatták.. :D
19L
Elég közel van egymáshoz a szüleim háza, és a szomszédé, és utóbbi picit alacsonyabb.
Átjött, levetkőzött, elküldtem zuhanyozni, és kivágtam az összes ruháját a szomszéd háztetőre. Egy szál törölközőben ment visszakunyerálni a ruháit. Jó fej voltam szerintem, mert nem kellett volna törölközőt se adni neki.
Elég közel van egymáshoz a szüleim háza, és a szomszédé, és utóbbi picit alacsonyabb.
Átjött, levetkőzött, elküldtem zuhanyozni, és kivágtam az összes ruháját a szomszéd háztetőre. Egy szál törölközőben ment visszakunyerálni a ruháit. Jó fej voltam szerintem, mert nem kellett volna törölközőt se adni neki.
ezt tényleg jó, jobb, mint pusztán lerúgni a golyóit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!