Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akikkel már megtörtént! Miért csináltátok?
Fogadás :D
Poén volt az egész, nem is volt igazi csók. Mindketten teljesen heteroszexuálisak vagyunk(a gondolat is undorít, hogy egy nő megcsókoljon) és legjobb barátnők vagyunk a mai napig :D
Én soha semmi pénzért(pasi kedvéért meg főleg) nem csókolnék meg egy nőt, undorító, gusztustalan ha belegondolok hogy neki is pi.ája van elkap a hányinger.. Hiszen egyforma a nemünk, kirázz a hideg, nem értem mások hogy bírják ezt :S
Azt meg végképp utálom hogy a legtöbb férfi élvezi az ilyesmit, szerintem ezért lett ilyen nagy "divat".
Remélem nem erre halad a világ, mert ez rossz irány.
Nem nyelves csók, csak annak az imitációja. A fogadás az fogadás, még ha csaltunk is.
Valóban undorító volt egyébként, szóval isten mentsen, hogy nő valaha hozzám érjen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!