Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyi szex, iskolai szex veled már megtörtént? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
Életkorotokat és nemeteket is írjátok le légyszi!2011. szept. 13. 12:04
1/8 anonim válasza:
Tanárnőt, az ajtót becsukta, és az asztalon jól megpakoltam.20F
2/8 anonim válasza:
engem az igazgató nő baszott ki a suliból...
3/8 anonim válasza:
Ja, és egyszer a BKV buszon is megbaszott az ellenőr.
4/8 BlackSword válasza:
10-dikes koromban megb@sztak kémiából...
5/8 anonim válasza:
12:40
Akkor vesztetted el a szüzességed? :D
6/8 anonim válasza:
Én 10-dik es voltam 15 és amikor a tanáromat néztem egész órán nagy nagy segge volt és van is mert csak 3 év telt el.Órák után mikor mentem hazafele ő jött felfele az emeletre és szembejött velem,aztmondta gyere be az osztályodba,mikor bementem egy gumit fogott a kezében és nyalogatta hát persz egyből tettem a dolgom telegyomattam a végén a száját anyaggal és utána még egy hétre rá megént,de aztán nem is láttam mert elköltöztek budapestre!
7/8 anonim válasza:
Én kivertem órán. MEg egyszer volt h egy haverommal kivertük egymásnak a kémiaszertárban :D
8/8 BlackSword válasza:
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:43!!!
Ja, nem... Azt előtte két évvel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!