Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ti képesek lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti képesek lennétek ilyenkor szakítani az új pasitokkal, hogy egy másik sráccal összejöjjetek, aki mindig rosszkor talál meg titeket?

Figyelt kérdés
Nemrégóta van pasitok, de megjelent egy srác újra, aki mindig rosszkor próbálkozott nálatok, mert épp akkora találtatok magatoknak pasit. Viszont a hoppon maradt srác iránt is éreztek vonzalmat.Van rá esély, hogy az új srácot ott hagyjátok,a hoppon maradt srácért? Van erre remény?
2012. jan. 5. 12:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
és gondolod megéri várni?
2012. jan. 5. 13:01
 12/19 A kérdező kommentje:

Hátha eddig nem sikerült olyan csajt találnom, mint amilyen ő, akkor azt kell, hogy mondjam: IGEN

Sok lánnyal ismerkedtem, de hozzáfoghatót nem igen találtam. Meg most egyelőre a vizsgáimmal kell foglalkoznom és ezzel eltudom kicsit terelni a figyelmemet.

2012. jan. 5. 13:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha jobban nézel ki, mint a másik pasi, akkor téged fog választani.
2012. jan. 5. 13:44
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát majd elvállik...
2012. jan. 5. 13:46
 15/19 anonim ***** válasza:
a vizsga rossz kifogás :D jó jó tudom vizsgaidőszak van de nekem ilyenkor van a legtöbb szabadidőm :DD
2012. jan. 5. 14:38
 16/19 anonim ***** válasza:

Már valahol írtam, hogy ha nekem annyira bejön egy srác, akkor én nem várnám ölbe tett kézzel, hogy újra keressen. A lány részéről egy olcsó kifogás, hogy "mindig rosszkor jössz", ha annyira akart volna, ő is megkereshetett volna.

Mekkora távolságról van amúgy szó? Lehet már csak azért sem lenne jó belekezdeni. Hülyeség az, hogy az internet világában, már nem számít egy kis távolság. Nagyon is számít. Mi a párommal egy egyetemre járunk, szinte minden nap találkozunk, de vizsgaidőszakban, illetve szünetekben én teljesen bele vagyok betegedve abba, hogy nincs mindig mellettem, amikor szükségem lenne rá. Engem az nem nyugtat meg, hogy neten, vagy telefonon tudunk váltani néhány szót, mert nem ettől lesz egy kapcsolat kapcsolat! Nekem nagyon is szükségem van arra, hogy a párom, akivel szeretjük egymást átöleljen, megsimogasson, fogja a kezemet, megpusziljon, stb stb. Hiába lakik innen 5 órányira, imádom és azzal a kikötéssel jöttem vele össze, hogy akármi is történjék legalább heti 2-3 napot "adjon nekem". Eddig sikerült betartanunk és bár számomra így is nagyon nehéz, de úgy semmiképpen nem mennék bele egy kapcsolatba ha legalább ennyit nem tudunk találkozni... Csak szenvedés lesz mindkét félről, az meg kinek hiányzik? Próbáld ezt is mérlegelni.

2012. jan. 5. 14:45
 17/19 A kérdező kommentje:
30-35 km van közöttünk, ami szerintem nem olyan sok.
2012. jan. 5. 16:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Az nem távolság... utolsó voltam
2012. jan. 5. 17:56
 19/19 A kérdező kommentje:
Szerintem se... :)
2012. jan. 5. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!