Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bunkó a barátnőm velem ha menstruál? Lányok ti is ilyenek vagytok a pasitokkal ilyenkor? Hogy lehet zt a szituációt kezelni?
Leginkább sehogy, igyekszel némi megértést tanúsítani, és békén hagyni. :)
Annyit tehetsz, hogy olyan napon, amikor épp nem sárkány, megbeszéled vele, hogy neked ez nem esik jól, és tud-e tenni ellene, mert ez így nem OK.
Te meg gondolj bele, mennyire lenne jókedved, ha valaki egy hétig szorongatná a töködet. A hormonháztartás is bolondját járatja vele.
Mindenki másképp viseli.
haygd békén.
Én akárhogy próbálom visszafogni magam, nem megy.
Ez ellen nem tudok mit tenni, pedig amúgy halál nyugis ember vagyok.
Ilyenkor úgy képzeld el, hogy a nők agya elborul, és nem is tudják, hogy mit mondanak, tesznek.. Később röhögnek rajta..:P
én nem vagyok bunkó, és ha nem mondanám neki, észre sem venné szerintem a viselkedésemen :)
De a legtöbb lányt ilyenkor tényleg megviseli, amit tehetsz, hogy megpróbálod megérteni, és lesni a kívánságait
Én a barátomnak általában mindig szólok előtte 2-3 nappal, hogy "Na készülj, mert meg fog jönni" :D Ilyenkor általában sokkal elnézőbb velem szemben.
az a baj, hogy nem tudok ellene tenni, mert akárhogyan próbálom visszafogni magam, egy SÁRKÁNY vagyok olyankor.
Nektek férfiaknak ennyi jutott a menszesz-dologból, kicsit legyetek türelmesek, és figyelmesek... Nem kellemes dolog 4-5 napig vérezni, miközben annyira görcsöl a hasad, hogy majd belehalsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!