Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lebukott a párod.. Mit tennél?

Lebukott a párod.. Mit tennél?

Figyelt kérdés

Hölgyek válaszát kérném. A szitu: két 40 körüli elvált emberke, jó pár éve igazán harmonikus párkapcsolatban, de csak hetente néhány napot vannak együtt (hétvégeken). Hölgy véletlenül rájön, hogy a párja egy hirdetőoldalon hirdetésfigyelőt állított be szexkapcsolatra. Felad egy hirdetést álnéven, kisváros így pasi belefut a csapdába. ír, sőt fotót is küld magáról, randizni akar.

Te mit tennél a hölgy helyében?

Szakítani nem akarsz, de valahogy meg kellene leckéztetni...

2014. júl. 15. 22:14
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
Nem ismertem. Ez apróhirdetési oldal? Külön kategória van az alkalmi szexpartnernek és a párkeresőnek. Ha az előbbit választottad, akkor ne is csodálkozz....:)
2014. júl. 16. 10:30
 32/62 anonim ***** válasza:
Ez nem siralmas ez a valóság! Ma minden szinten ilyen egoista világot élünk. Tisztelet a kivételnek, mert mindig van. A kapcsolatok arról szólnak, hogy nekem legyen jó, a többire meg magasról tesznek az emberek, a barátságok nagy része is eltűnt, aki független azért nyavalyog, aki kapcsolatban az azért... De sokan egyszerre akarnak fiatal szép barátnőt, jó munkahelyet, szép házat, nyaralást, jó autót stb. Ezt sulykolja a média, vedd meg használd és 4 hónap múlva dobd el mert van jobb és szebb, akár egy új mobiltelefont. Akinek van egy csöpp esze az lelassít ebben a nagy pörgésben, és az értéket kezdi keresni, és ha megtalálta, azon dolgozik, hogy azt ápolja, szeresse, és megtartsa! Aki tényleg szeret téged az nem kockáztatja meg, hogy elveszíthet, ebből tudhatod, hogy ennek a pasinak max. kellemes időtöltés vagy. Egy szerelmes férfi nem randizgat ebben biztos lehetsz.
2014. júl. 16. 10:36
 33/62 anonim ***** válasza:

" arról szólnak, hogy nekem legyen jó, a többire meg magasról tesznek az emberek"

Ez a szociopátia definíciója.

2014. júl. 16. 10:37
 34/62 A kérdező kommentje:
32: így van. Így váltam el 10 év házasság után, én voltam az eldobott kabát. Utána olyat kerestem, akinek belső értékei vannak, 4 évig meg voltam győződve hogy meg is találtam azt akiben végre bízhatok...úgy éreztem, tenyerén hozd az Isten hogy ilyen társat találtam, a környezetem, barátaink is így látták. Figyelmes, előzékeny, kár sorolnom mert ezzel most úgyis romba dőlt....
2014. júl. 16. 10:49
 35/62 anonim ***** válasza:

Kedves 33-as.

A mondatot a saját szövegkörnyezetéből nem szabad kiragadni, mert abban a kontextusban kap értelmet. :)

2014. júl. 16. 10:51
 36/62 anonim ***** válasza:
34: Menj el Hellinger-féle családállításra. Legközelebb becsületes férjed lesz.
2014. júl. 16. 10:51
 37/62 A kérdező kommentje:
31: Alkalmi szexparner keresőn adtam fel a kamu hirdetést. Valamit be akartam írni a pc-jén a címsorba, és előzményként dobta fel hogy ott járt és láttam hogy hirdetésfigyelést állított be szexpartnerkeresésre. Innentől csak fel kellett adnom egy kamuhirdetést és már rá is harapott a csalira.
2014. júl. 16. 10:53
 38/62 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy egyébként meg - és le lehet pontozni, biztos le is fognak, de akkor is ez az igazság- te is sáros lettél ezzel, merthogy mit kerestél, miért adtál fel hirdetést.

Ennek a kapcsolatnak egyoldalú ilyen cselekedet esetén is meg lenne ásva a sírja, de hogy még te is... így duplán...

Nem fogtok egymásban bízni innentől.

2014. júl. 16. 10:53
 39/62 A kérdező kommentje:
36: köszi a tippet, ezt nem ismerem de már hallottam róla. Per pillanat úgy érzem, ha ő nem volt az, akkor kicsi ez a bolygó ahhoz hogy olyat találjak. Persze friss a seb...
2014. júl. 16. 10:55
 40/62 A kérdező kommentje:
38: igen, erre én is gondoltam. Viszont nem volt más lehetőségem. A gépen véletlenül láttam meg, nem kutakodtam. Ha megmutattam volna neki és rákérdezek: mi ez, úgyis csak azt mondja, valahonnan rákattintott hirdetésből stb stb és valóban nem tudhattam volna, hogy pl. csak kíváncsiságból nézegeti az oldalt, a hirdetéseket, esetleg eljátszik a gondolattal. Biztosra akartam menni, és ezt csak így érhettem el. Így hogy írt és fényképet is küldött a 2. levélben, tuti a lebukás.
2014. júl. 16. 10:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!