Mit tennél, ha az exfeleség csaknem pucéron fogadná a férjed?
Miért jár a férjed az exe lakására? Illetve együtt is miért mentek?
Engem zavarna. És a férjemet is, ha az én exem fogadna egy szál boxerben...
Bár mi nem járunk hozzájuk.
Hogy a volt férje előtt mit visel, az az ő ügyük, de én ehhez nem szoktam hozzá, szerintem ez intim dolog. Én szóvá tenném, hogy előttem legyen kedves ne járjon így, vagy én nem jövök, mert engem ez zavarba ejt.
Nem is értem, ha ez többször előfordult, mért nem szóltál?
Te nem szoktad a Magad igényét tiszteletben tartani annyira, hogy kérd?
Semmit.
Ha úgy érzed, zavar és tenned kéne valamit, akkor a saját kapcsolatodban nem bízol. Ha köztetek minden oké, akkor nem tök mindegy, miben van a nő, úgyse megy vissza a pasi.
Ilyen téren laza csaj lehet... A társadalmunkban az ilyesmi nem illendő és mindenféle beszólásokra ad alkalmat, nekem sosem volt érzékem az ilyesmihez. Én megnézném a nőt, ha helyes és nem zavarna a dolog. Lehetnének barátok is, akik meztelenül fürdőznek éjszaka csoportosan vagy bármi. Az emberi test számomra normális, más kérdés, hogy nem mindenkit szeretek látni meztelenül és én magam sem meztelenkedem, mert nekem nem esik jól. De sose kötném össze az erkölccsel a meztelenkedést, az két különböző dolog.
Úgyhogy én nem tennék semmit, de ez én vagyok. Ha Téged zavar, akkor szólj, ha gondolod, de nem tuti, hogy érdekelni fogja... De lehet, hogy igen, csak eszébe se jut, hogy Téged zavar (ennek azért nem adok nagy esélyt, az ember tisztában szokott lenni azzal, hogy mi normális a környezetében).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!