A Ti férjetek takarít? Tegnap ezért szóltak meg.
Nálunk a párom végzi a házimunka mindennemű takarítás részét (sepregetés, porszívózás, portörlés, csempe mosás stb.). Nem én kértem rá soha, így alakult. Ő azt szereti, hogy minden hibátlanul tiszta legyen én meg kissé felületesen, hamar, mert sietek, nincs türelmem.
Persze ha hétvégére esik a takarítás, akkor besegítek, nem nézem feltett lábakkal, hogy takarít, de alapvetően akkor oldja meg, amikor én nem vagyok otthon...
Nos, innen a kérdésem. Tegnap hazaértem egy elég távoli rokonával a vőlegényemnek. Ő éppen mosta le az ajtókat. Az illető már délután hívta anyósomat, hogy milyen nőt akar elvenni a párom? Hogy néz ki, hogy odaállítom ajtót mosni? Soha nem állítottam neki semminek...És nem hiszem, hogy emiatt kéne megítéljen. Anyósom persze, nem foglalkozik a dologgal, nem is az a lényeg. De hogy képzeli az illető, hogy amiatt szól be a hátam mögött (mert persze előttem naaagyon kedves volt...).
Tényleg ilyen gáz?
Tényleg az a fontos, hogy egy távoli rokon aki veled nem őszinte az mi a fenét gondol?
Párodnak, neked ez így jó?
Kivel éltek együtt?
Én mindig csodálattal nézek azokra a pasikra akik leviszik a szemetet, ablakot pucolnak, bevásárolnak, kitakarítják a kocsit, játszanak a gyerekkel (ezeket lehet látni, azt nem, hogy ki porszívóz, meg mossa a csempét). De kicsit irigylem ezeket a nőket és szerintem ez teljesen jó, ha mindkettőtöknek így a jó. Bár az én párom is ilyen lenne! Csak akkor csinálja meg, ha nagyon muszáj. :)
25/N
Igen, mert szeret takarítani, mosogatni egyenesen imád. És ez nem vicc. Ott szokott lazítani. Én viszont vasalni és mosni szeretek. El van osztva minden köztünk és sok-sok éve remekül működik minden.
Ha engem bárki meg merne szólni, vagy üzengetni rokonokon keresztül, hogy kit akar elvenni a párom stb., olyan verbális maflást kapna, hogy ott is ugrana, ahol gödör sincs. Senkinek semmi köze hozzá, hogyan élünk, és semmi joga kéretelenül belepofázni abba, hogyan osztjuk meg a házimunkát.
Beszéld meg a férjeddel vagy a pároddal és a kedves rokont legközelebb négyszemközt alaposan tegyétek helyre. Söpörgessen talán a saját háza táján.
Az a gáz, hogy ilyen alattomos, szemét "kedves rokonnal" nemhogy szóba állsz, de annyira felidegesít a baromsága, hogy képtelen vagy ezt magadban helyre tenni. Na, most segítettem neked. :)
Én takarítok, mert ő többet dolgozik. De ha valamiért nem érek rá, vagy nem vagyok otthon, ő is mindent meg tud csinálni. Mosogatást nagyjából felváltva csináljuk, mert azt utálom. Kert rendben tartása pedig az ő feladata.
Szerintem, ha ez így jó a párodnak, és még az anyós sem szól meg érte, akkor felesleges mások véleményével foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!