Mennétek nyaralni a gyerekkel és z anyukátokkal, ha a férjetek nem tudna menni?
Februárban lefoglaltuk a nyaralásunkat, kivettük a szabadságot. A férjem nemrég kapott egy jó állásajánlatot, amit el is fogadott. De most nem jöhet el szabadságra, csak majd a nyár végén. Akkor viszont én nem tudok menni.
Arra gondoltunk, hogy akkor elmegyünk anyukámmal és persze a lányunkkal. A férjem szerint jó ötlet.
Nektek mi erről a véleményetek? Nagyon furcsa?
Dehogy furcsa. Ez így jött ki. Nem kell túlkomplikálni. Attól neki sem lesz jobb a munkahelyén ha ti otthon főttők a lakásba hidd el.
Legalább a gyerek 2x is tud nyaralni. :P
nem furcsa, de én biztos előbb hívnám el valamelyik barátnőmet, mert az anyámat nem bírnám elviselni 0-24-ben. de ha te jóban vagy vele, akkor inkább menj vele, mint hogy bukjátok a befizetett összeget.
egyébként meg lehet próbálni eladni is a nyaralást.
most ezt nem értem miért kellett lepontozni azt, hogy én nem mennék az anyámmal. ha folyton lepontoztok mindenkit a nem egyező véleményért (mellesleg én is azt írtam, hogy menjen) egy idő után senki nem fog hozzászólni semmihez.
aki lepontozott menjen el az anyámmal nyaralni 1 hétre és majd megérti miről beszéltem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!