Mennétek nyaralni a gyerekkel és z anyukátokkal, ha a férjetek nem tudna menni?
Figyelt kérdés
Februárban lefoglaltuk a nyaralásunkat, kivettük a szabadságot. A férjem nemrég kapott egy jó állásajánlatot, amit el is fogadott. De most nem jöhet el szabadságra, csak majd a nyár végén. Akkor viszont én nem tudok menni.
Arra gondoltunk, hogy akkor elmegyünk anyukámmal és persze a lányunkkal. A férjem szerint jó ötlet.
Nektek mi erről a véleményetek? Nagyon furcsa?
2014. jún. 11. 10:08
11/17 Kései Sirató válasza:
Igen, én már voltam így és tökjól sikerült.
13/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem furcsa, ha anyukáddal jól kijöttök. Én is biztosan így tennék, sőt én még anyósommal is mennék, ha mondjuk anyu nem tudna vagy nem akarna eljönni. :)
14/17 anonim válasza:
Ha a lányod szereti anyukádat, simán menjetek, majd jövőre mentek együtt.
15/17 anonim válasza:
Nem ismerem az anyádat, sem a viszonyotokat.
Én a sajátommal biztosan NEM mennék. nem azért, mert esetleg valaki furcsálhatná a dolgot (nem érdekel, hogy mások mit gondolnak), hanem mert akkor az a nyaralás egyinkünknek sem a pihenésről szólna.
16/17 anonim válasza:
mennék, h a jo kapcsolatom van anyámmal
17/17 anonim válasza:
menjetek nincs ebben semmi rossz. de az a minimum h a férjednek is foglaltok amikor ő mehet szabira h tudjon pihenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!