Hagyjam el? Meneküljek?
Tegnap este összevesztünk a párommal a rühes exneje miatt, és ez már a sokadik alkalom volt.
Ő annyira kiakadt, hogy ordított velem, de úgy, hogy a szomszéd utcában is hallani lehetett. Úgy beszélt velem, ahogy más a kutyájával sem tenné.Pedig alapvetően nyugodt ember, de ez a téma nagyon ki tudja hozni a sodrából.
És meg nem ütött ugyan, de durván megszorította a vállamat, mára tiszta kék-zöld. És az sem múlt sokon, hogy megüssön.
Én úgy érzem, hogy ez már nem fér bele, hiába én kezdtem a veszekedést, azért lehetett volna jóval kulturáltabb módon is rendezni a nézeteltérést.
Most itt ülök a félig becsomagolt holmimmal és azon agyalok, hogy jó döntés-e elköltözni emiatt.
Én fújom fel a dolgot, vagy pedig szerintetek is el kellene húznom, amilyen gyorsan csak lehet?
A párod nem szakadt el érzelmileg a volt nejtől. Ezért nyalja be a süket dumát, és ezért nem tud különbséget tenni a gyerek érdeke, és az extől jövő aljas lehúzás közt.
Én a helyedben azon gondolkodnék, ki is vagyok én eb en a kapcsolatban.
A pótkávé szerepből pedig minél előbb próbálnék szabadulni.
A válaszokból szerintem le lehet szűrni, h ki melyik oldalon áll. Akik támadják a kérdezőt, szerintem jópáran exnejek és ugyanezt csinálják. Jöhet a lepontozás!
A kérdező nem a gyerektől sajnálja a pénzt, hanem az extől, ami jogos. Ő él együtt a pasival és nehogy már a ex nyaralását szponzorálja. Keresse meg rá a pénzt az exfeleség.
És mivel a kérdező él együtt a pasival, főleg ha közös kasszán vannak, akkor igen is joga van kérdőre vonni a párját.
Én a helyedben tiszta fejjel átbeszélném még egyszer a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!