Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyjam el? Meneküljek?

Hagyjam el? Meneküljek?

Figyelt kérdés

Tegnap este összevesztünk a párommal a rühes exneje miatt, és ez már a sokadik alkalom volt.

Ő annyira kiakadt, hogy ordított velem, de úgy, hogy a szomszéd utcában is hallani lehetett. Úgy beszélt velem, ahogy más a kutyájával sem tenné.Pedig alapvetően nyugodt ember, de ez a téma nagyon ki tudja hozni a sodrából.

És meg nem ütött ugyan, de durván megszorította a vállamat, mára tiszta kék-zöld. És az sem múlt sokon, hogy megüssön.

Én úgy érzem, hogy ez már nem fér bele, hiába én kezdtem a veszekedést, azért lehetett volna jóval kulturáltabb módon is rendezni a nézeteltérést.

Most itt ülök a félig becsomagolt holmimmal és azon agyalok, hogy jó döntés-e elköltözni emiatt.

Én fújom fel a dolgot, vagy pedig szerintetek is el kellene húznom, amilyen gyorsan csak lehet?

2014. júl. 10. 11:25
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

A párod nem szakadt el érzelmileg a volt nejtől. Ezért nyalja be a süket dumát, és ezért nem tud különbséget tenni a gyerek érdeke, és az extől jövő aljas lehúzás közt.

Én a helyedben azon gondolkodnék, ki is vagyok én eb en a kapcsolatban.

A pótkávé szerepből pedig minél előbb próbálnék szabadulni.

2014. júl. 10. 13:19
 32/36 anonim ***** válasza:
Az nem derült ki eddig, hogy egyáltalán szándékában áll-e a párodnak kifizetni, vagy csak az exnej részéről történt meg a kérés?
2014. júl. 10. 17:04
 33/36 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem simán megérdemeltél volna már csak erre a "rühes exnejezésre" is egy kiadós sallert és ezt nőként mondom.
2014. júl. 10. 19:00
 34/36 anonim ***** válasza:
az a gyerek nem fog csak úgy felszivodni pénzbe fog kerülni tetszik vagy ha ezt nem fogadod el ne legyél vele.
2014. júl. 10. 22:07
 35/36 anonim ***** válasza:
86%

A válaszokból szerintem le lehet szűrni, h ki melyik oldalon áll. Akik támadják a kérdezőt, szerintem jópáran exnejek és ugyanezt csinálják. Jöhet a lepontozás!

A kérdező nem a gyerektől sajnálja a pénzt, hanem az extől, ami jogos. Ő él együtt a pasival és nehogy már a ex nyaralását szponzorálja. Keresse meg rá a pénzt az exfeleség.

És mivel a kérdező él együtt a pasival, főleg ha közös kasszán vannak, akkor igen is joga van kérdőre vonni a párját.

Én a helyedben tiszta fejjel átbeszélném még egyszer a dolgokat.

2014. júl. 12. 12:17
 36/36 anonim válasza:
sziasztok! Gondolom, fizet a párod tartásdíjat a gyerekére,aminek célja: "hogy az a szülő, aki a gyermekről nem saját háztartásában – azaz nem természetben gondoskodik-, pénzbeni szolgáltatásként biztosítsa azokat az anyagi feltételeket, amelyek a gyermek megélhetéséhez, létfenntartásához szükségesek." Azaz ebbe luxus nem tartozik. Ámbér,ha az Anyaés a párja szeretné elvinni közös nyaraléásra,akkor teremtsék is meg ennek anyagi felvételeit és ne az exférj rovására. Majd Ti is elviszitek akkor a Balatonra a gyereket nyaralni és Ti sem kértek az exnejtől pénzt erre, szerintem ez így korrekt. Ne másnak rovására érezzük jól magunkat.Én a kérdezpőt pártolom - független a rühes exnej" megnevezéstől, gondolom,a párja előtt nem ezt a szót használta, íráskor pedig csak a düh miatt tette.
2014. aug. 20. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!