Hagyjam el? Meneküljek?
Tegnap este összevesztünk a párommal a rühes exneje miatt, és ez már a sokadik alkalom volt.
Ő annyira kiakadt, hogy ordított velem, de úgy, hogy a szomszéd utcában is hallani lehetett. Úgy beszélt velem, ahogy más a kutyájával sem tenné.Pedig alapvetően nyugodt ember, de ez a téma nagyon ki tudja hozni a sodrából.
És meg nem ütött ugyan, de durván megszorította a vállamat, mára tiszta kék-zöld. És az sem múlt sokon, hogy megüssön.
Én úgy érzem, hogy ez már nem fér bele, hiába én kezdtem a veszekedést, azért lehetett volna jóval kulturáltabb módon is rendezni a nézeteltérést.
Most itt ülök a félig becsomagolt holmimmal és azon agyalok, hogy jó döntés-e elköltözni emiatt.
Én fújom fel a dolgot, vagy pedig szerintetek is el kellene húznom, amilyen gyorsan csak lehet?
Menj csak. AKi szándékosan veszekedést kezd, ráadásul tudatosan egy olyan témával, amiről tudja, hogy a párját érzékenyen érinti (az ég áldjon meg te szerencsétlen, az az ember valamikor szerette azt a nőt és feleségül vette - akkor is ha azóta elváltak - hogy nevezheted "rühes exnej"-nek?!) az nem való egy kapcsolatba.
Tegyél egy szívességet az embernek és húzz el.
Ha ilyen stílusban szoktál beszélni, mint ahogy a kérdésedet feltetted, akkor nem csoda, hogy a párod felkapta a vizet. Én a helyében akkor rögtön kidobtalak volna a fenébe.
Már csak az ö érdekében is menj, semmi szüksége ilyen primitiv nöre.
A kérdésed alapján se te, sem a párod nem képes nyíltan, kulturált módon, felnőtthöz méltóan kommunikálni. Ő még ráadásul tettlegesen is agresszív, szóval igen, EBBEN A FORMÁBAN nincs értelme együtt maradnotok.
Mellesleg a "rühes exnej" kifejezés is minden, csak nem szép, én pl. a kutyámra sem mondanék ilyet...
Nem akartam kifejteni, de legyen. A nő manipulálja a páromat a közös gyerekükkel, illetve a gyerekre hivatkozva súlyos pénzeket gombol le róla a gyerektartáson felül, de a gyereket nem látja el megfelelően, stb, hadd ne részletezzem.
Az, hogy én kezdtem a veszekedést, nem azt jelenti, hogy direkt provokáltam, részemről egy sima beszélgetésnek indult a dolog. Elmondtam, hogy nekem ez a helyzet így nem tetszik, és szeretném, ha megpróbálna változtatni rajta. Na, és ebből lett a vita, az, hogy én kezdtem, annyit tesz, hogy én hoztam fel a témát. De nem azért, hogy balhé legyen belőle, hanem azért, hogy találjunk valami megoldást. De vele erről a témáról egyáltalán nem lehet beszélni, mert akkor ilyen csúnya jelenet a vége.
Hányszor fogod még ezt megkérdezni? Megfigyeltem, minden újabb kérdésnél egyre cifrázod, a múltkor még csak veszekedés volt, most már bántalmazott is a párod?
Vagy több volt feleség is van, és mindegyik luxusnyaralásra akar menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!