Hagyjam el? Meneküljek?
Tegnap este összevesztünk a párommal a rühes exneje miatt, és ez már a sokadik alkalom volt.
Ő annyira kiakadt, hogy ordított velem, de úgy, hogy a szomszéd utcában is hallani lehetett. Úgy beszélt velem, ahogy más a kutyájával sem tenné.Pedig alapvetően nyugodt ember, de ez a téma nagyon ki tudja hozni a sodrából.
És meg nem ütött ugyan, de durván megszorította a vállamat, mára tiszta kék-zöld. És az sem múlt sokon, hogy megüssön.
Én úgy érzem, hogy ez már nem fér bele, hiába én kezdtem a veszekedést, azért lehetett volna jóval kulturáltabb módon is rendezni a nézeteltérést.
Most itt ülök a félig becsomagolt holmimmal és azon agyalok, hogy jó döntés-e elköltözni emiatt.
Én fújom fel a dolgot, vagy pedig szerintetek is el kellene húznom, amilyen gyorsan csak lehet?
" De az, hogy az exneje vele akarja kifizettetni, hogy a pasijával henteregjen kettesben a tengerparton, miközben mi jó, ha a Balatonra eljutunk, az azért mégiscsak sok."
Ugyan mar, itt megint elhallgatsz valamit a teljes sztoribol?
Amugy elvett felesegul teged ez a joember? Nem? Akkor meg NULLA kozod van hozza hogy mire kolti a penzet.
Én mennék, de azért, mert a párod inkább hagyja magát hülyére venni, mint felvállalni az exnejjel a konfliktust. A gyermek érdeke anyuka luxusnyaralása?! Ne máááár! Azt fizesse a pasija! Bárki kerülne ilyen szituba, nem hiszem, hogy tapsikolva ugrálnátok, hogy "Persze drágám, hitelt is vegyél fel, legalább fél milliót, hagy menjen nyaralni az ex-ed! Nem számít, hogy nem eszünk a hónap végén, de az exednek legyen kisimult a pofikája!"
Itt nem a gyermekkel kapcsolatos költségről van szó, értsétek meg! Nem cipővásárláson, iskolai, betegséggel kapcsolatos költségen akadt fenn a kérdező, hanem az exnej ilyen irányú igényén.
Ha kisimult arcot akar az anyuka, vegyetek neki vasalót!
"hanem azon, hogy jogos volt-e a párom részéről ez az agresszív viselkedés."
Az aggresszivitas sohasem jogos, a fizikai tettlegesseg sem.
Ettol fuggetlenul egy birosag a korulmenyeket is vizsgalna. Mondjuk azt hogy te provokaltad, nem hagytad beken, meg akkor sem amikor mar uvoltott.
Szerintem egyebkent jobb ha pakolsz es elhuzol, mert a kovetkezo az lesz hogyha ennyire ramaszol, szajba is fog verni.
Köszi a válaszokat.
Igazából azokat sem értem, akik azt mondják, hogy ha nincs gyűrű az ujjamon, akkor nekem semmi közöm hozzá, hogy ő fizeti-e az exneje luxusnyaralását vagy sem. Szerintem ha együtt élünk és közös kasszán vagyunk, akkor minden nagyobb kiadás közös döntés kéne hogy legyen. Nem értem, mi köze ennek a házassághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!