Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyjam el? Meneküljek?

Hagyjam el? Meneküljek?

Figyelt kérdés

Tegnap este összevesztünk a párommal a rühes exneje miatt, és ez már a sokadik alkalom volt.

Ő annyira kiakadt, hogy ordított velem, de úgy, hogy a szomszéd utcában is hallani lehetett. Úgy beszélt velem, ahogy más a kutyájával sem tenné.Pedig alapvetően nyugodt ember, de ez a téma nagyon ki tudja hozni a sodrából.

És meg nem ütött ugyan, de durván megszorította a vállamat, mára tiszta kék-zöld. És az sem múlt sokon, hogy megüssön.

Én úgy érzem, hogy ez már nem fér bele, hiába én kezdtem a veszekedést, azért lehetett volna jóval kulturáltabb módon is rendezni a nézeteltérést.

Most itt ülök a félig becsomagolt holmimmal és azon agyalok, hogy jó döntés-e elköltözni emiatt.

Én fújom fel a dolgot, vagy pedig szerintetek is el kellene húznom, amilyen gyorsan csak lehet?

2014. júl. 10. 11:25
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Szerintem sem normális dolog, de a hangsúly most nem azon van, hogy kinek van igaza, hanem azon, hogy jogos volt-e a párom részéről ez az agresszív viselkedés.
2014. júl. 10. 12:06
 22/36 anonim ***** válasza:
16%

" De az, hogy az exneje vele akarja kifizettetni, hogy a pasijával henteregjen kettesben a tengerparton, miközben mi jó, ha a Balatonra eljutunk, az azért mégiscsak sok."

Ugyan mar, itt megint elhallgatsz valamit a teljes sztoribol?

Amugy elvett felesegul teged ez a joember? Nem? Akkor meg NULLA kozod van hozza hogy mire kolti a penzet.

2014. júl. 10. 12:07
 23/36 anonim ***** válasza:
76%
Dettó nem értem... Kíváncsi lennék mit tennének, ha ők lenének ilyen helyzetbe. NEM NORMÁLIS luxusnyaralást fizetni az exnek és a párjának akik a gyerek nélkül mennének el.
2014. júl. 10. 12:08
 24/36 anonim ***** válasza:
97%

Én mennék, de azért, mert a párod inkább hagyja magát hülyére venni, mint felvállalni az exnejjel a konfliktust. A gyermek érdeke anyuka luxusnyaralása?! Ne máááár! Azt fizesse a pasija! Bárki kerülne ilyen szituba, nem hiszem, hogy tapsikolva ugrálnátok, hogy "Persze drágám, hitelt is vegyél fel, legalább fél milliót, hagy menjen nyaralni az ex-ed! Nem számít, hogy nem eszünk a hónap végén, de az exednek legyen kisimult a pofikája!"

Itt nem a gyermekkel kapcsolatos költségről van szó, értsétek meg! Nem cipővásárláson, iskolai, betegséggel kapcsolatos költségen akadt fenn a kérdező, hanem az exnej ilyen irányú igényén.

Ha kisimult arcot akar az anyuka, vegyetek neki vasalót!

2014. júl. 10. 12:08
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

"hanem azon, hogy jogos volt-e a párom részéről ez az agresszív viselkedés."

Az aggresszivitas sohasem jogos, a fizikai tettlegesseg sem.

Ettol fuggetlenul egy birosag a korulmenyeket is vizsgalna. Mondjuk azt hogy te provokaltad, nem hagytad beken, meg akkor sem amikor mar uvoltott.

Szerintem egyebkent jobb ha pakolsz es elhuzol, mert a kovetkezo az lesz hogyha ennyire ramaszol, szajba is fog verni.

2014. júl. 10. 12:09
 26/36 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen mindegy mi miatt volt agresszív! Ha agresszív menekülj! Úgy nem tudna felhúzni a párom semmivel, hogy bántsam!
2014. júl. 10. 12:11
 27/36 anonim ***** válasza:
90%
Nekem ebből magamra nézve egy dolog jött le (és még sok hasonló megnyilvánulásból itt a gyk-n). Soha a büdös életben nem kezdek gyerekes pasival!!!!!!!!!!
2014. júl. 10. 12:18
 28/36 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Igazából azokat sem értem, akik azt mondják, hogy ha nincs gyűrű az ujjamon, akkor nekem semmi közöm hozzá, hogy ő fizeti-e az exneje luxusnyaralását vagy sem. Szerintem ha együtt élünk és közös kasszán vagyunk, akkor minden nagyobb kiadás közös döntés kéne hogy legyen. Nem értem, mi köze ennek a házassághoz.

2014. júl. 10. 12:22
 29/36 anonim ***** válasza:
96%
Azt ne higgyétek már, hogy ez a gyerekről szól. Dettó ilyen palim volt, aki nem mert konfrontálódni a volt feleségével. Otthagyott mindent váláskor, házat, kocsit, vagyont... és egy gatyával tovább állt. A volt neje néha felugrott egy kufircra, és ez a birka pénzelte tovább. Mindaddig míg nem jöttem én ... Na ezek után a volt feleség kezdett furkálódni, mert elfogyott a pénz. Ezen ment állandóan a cirkusz. Elhagytam! Aki ezt nem képes megoldani az még nem vált el!
2014. júl. 10. 12:40
 30/36 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, szerintem, jelen esetben most már, hogy mi a jogos vagy mi nem, kinek van igaza, kinek nem. De az biztos ezek alapján, hogy jobb, ha szakítotok.
2014. júl. 10. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!