Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyjam el? Meneküljek?

Hagyjam el? Meneküljek?

Figyelt kérdés

Tegnap este összevesztünk a párommal a rühes exneje miatt, és ez már a sokadik alkalom volt.

Ő annyira kiakadt, hogy ordított velem, de úgy, hogy a szomszéd utcában is hallani lehetett. Úgy beszélt velem, ahogy más a kutyájával sem tenné.Pedig alapvetően nyugodt ember, de ez a téma nagyon ki tudja hozni a sodrából.

És meg nem ütött ugyan, de durván megszorította a vállamat, mára tiszta kék-zöld. És az sem múlt sokon, hogy megüssön.

Én úgy érzem, hogy ez már nem fér bele, hiába én kezdtem a veszekedést, azért lehetett volna jóval kulturáltabb módon is rendezni a nézeteltérést.

Most itt ülök a félig becsomagolt holmimmal és azon agyalok, hogy jó döntés-e elköltözni emiatt.

Én fújom fel a dolgot, vagy pedig szerintetek is el kellene húznom, amilyen gyorsan csak lehet?

2014. júl. 10. 11:25
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
47%

Édes jó Istenem!

Elárulod nekem, hogy miért vagy a pároddal, ha a volt feleségét, és a gyerekéről való gondoskodást nem tudod elfogadni?

Csomagolj tovább, mert a volt feleség mindig a szívében marad egy picit, és a gyereke első helyen lesz! Keress valakit akinek egyenlőre se kutyája se macskája.

Nem az a megoldás, hogy beleavatkozol abba, hogy ő mennyit költ a gyerekre, vagy abba, hogy abból anyuci mit vesz. Semmi közöd hozzá. Neked ők nem családod, a párodnak viszont ha tetszik ha nem az! Most is, később is.

A rühes exnejből gondolom, hogy otthon kedves vagy és megértő, és tényleg csak szépen óvatosan beszélgetni kezdtél erről a témáról. Pf..

2014. júl. 10. 11:48
 12/36 anonim válasza:
79%
Szerintem nincs értelme együtt maradnotok.Mindenkinek van múltja, ezt el kell fogadni. De ha a felek ezt nem tudják elfogadni/feldolgozni vagy ennyire kihat az életükre, akkor nem hiszem hogy egymáshoz valók. Nem szép lehordani az exeket, hiszen akkoriban az volt a párod választása, nyilván nem véletlenül... és nyilván nem véletlenül lett vége sem. Ugyanakkor ha igazán szeret valaki, akkor egyszerűen nem fordulhat elő hogy direkt fájdalmat okozzon vagy leüvöltse a fejed. Semmi sem lehet erre mentség. Mindkettőtök érdekében, én a helyedben mennék!
2014. júl. 10. 11:51
 13/36 anonim ***** válasza:
94%
Ez a kapcsolat alapjaiban több sebből vérzik, ha ilyen dolgokat nem tudtok megbeszélni. Voltam hasonló helyzetben, minden a volt feleségről és a gyerekről szólt. Ez nem könnyű, mondom azoknak, akik jól lehurrogtak. Nem maradnék keress magadnak egy olyan embert, aki vagy lezárta a múltját, vagy független.
2014. júl. 10. 11:52
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyerek nélkül menne a nyaralásra nincs joga pénzt követelni a párodtól. Más esetben mindíg a gyerek az első és az is marad, még akkor is ha vállaltok pluszban közös gyereket. Ezt viszont jó ha most mérlegeled, hogy a későbbiekben vállalod-e azt hogy a gyerekednek alapból legyen egy máshol élő tesója akire szintén ugyan úgy kötlteni kell mint a tiédre. Családos férfival kezdtél, ezeket a dolgokat mérlegelni kell magadban. Ha nem tudod felvállalni az utánfutót egy életen akkor menekülj! Ha így is megéri neked a jövőben is fogadd el, mert egy gyereket nem lehet betenni a fiókba, sőt ahogy nő egyre több költséggel jár.... Mérlegelj és dönts! A férfit ne kényszerítsd döntésre, mert ő kész helyzetben van. Neki családja van akit nem hagyhat figyelmen kívül.
2014. júl. 10. 11:52
 15/36 anonim ***** válasza:
91%

Minek kezdesz elvált pasival? Buta dolog.

Ám ekkora szájjal te is nemsokára "rühes ex" leszel.

2014. júl. 10. 11:53
 16/36 A kérdező kommentje:
Mondom mégegyszer: a gyerekkel semmi bajom, nagyon szeretem, és ő is engem. Én is veszek néha ezt-azt, és nem érdekel, hogy a párom mennyit költ rá. Az is teljesen természetes, hogy neki a gyereke az első. Ezt el tudom fogadni. De az, hogy az exneje vele akarja kifizettetni, hogy a pasijával henteregjen kettesben a tengerparton, miközben mi jó, ha a Balatonra eljutunk, az azért mégiscsak sok.
2014. júl. 10. 11:55
 17/36 anonim ***** válasza:
9%
Ha egyszer gyereked lesz meglátod hogy a szülői szeretet sokkal erősebb bármiféle szerelemnél, szenvedélynél. Akkor megérted a párod mostani reakcióit.
 18/36 anonim ***** válasza:
52%
Soha nem értettem sem itt sem az életben, hogy mit képzelnek azok a nők akik egy olyan pasit választanak akinek van már gyereke(i) valaki mástól! Nem hiszem hogy sok közöd lenne mennyire támogatja nem támogatja az előző családját! Az a nő nem a rühes exe hanem a gyermeke anyja! És amíg nem a te pénzed adja neki oda addig sz.tem ne szóljál bele az ő életükbe, mert igenis valamilyen szintű közös életük mindig lesz a gyerek miatt!!! És én a párodnak javasolnám hogy válasszon helyetted egy olyan nőt akibe szorult tolerancia és nem olyan veszekedős mint te!
 19/36 anonim ***** válasza:
83%
Azért az sem egészen normális,hogy luxus nyaralásokat fizet a csajnak meg a pasijának. Ha a gyereknéken fizetné gond sem lenne, de így azért már kicsit sok. Én otthagynám, de nem azért mert van egy gyereke, hanem azért mert ez a probléma nem fog megoldódni, nem közösek a nézeteitek.
2014. júl. 10. 11:59
 20/36 anonim ***** válasza:
77%
Nem értem a válaszolókat! Miért lenne az a normális, ha valaki elvált, hogy a volt nejét befizeti egy Luxusnyaralásra, ha ők a Balatonig is alig jutnak el?
2014. júl. 10. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!