Hagyjam el? Meneküljek?
Tegnap este összevesztünk a párommal a rühes exneje miatt, és ez már a sokadik alkalom volt.
Ő annyira kiakadt, hogy ordított velem, de úgy, hogy a szomszéd utcában is hallani lehetett. Úgy beszélt velem, ahogy más a kutyájával sem tenné.Pedig alapvetően nyugodt ember, de ez a téma nagyon ki tudja hozni a sodrából.
És meg nem ütött ugyan, de durván megszorította a vállamat, mára tiszta kék-zöld. És az sem múlt sokon, hogy megüssön.
Én úgy érzem, hogy ez már nem fér bele, hiába én kezdtem a veszekedést, azért lehetett volna jóval kulturáltabb módon is rendezni a nézeteltérést.
Most itt ülök a félig becsomagolt holmimmal és azon agyalok, hogy jó döntés-e elköltözni emiatt.
Én fújom fel a dolgot, vagy pedig szerintetek is el kellene húznom, amilyen gyorsan csak lehet?
Édes jó Istenem!
Elárulod nekem, hogy miért vagy a pároddal, ha a volt feleségét, és a gyerekéről való gondoskodást nem tudod elfogadni?
Csomagolj tovább, mert a volt feleség mindig a szívében marad egy picit, és a gyereke első helyen lesz! Keress valakit akinek egyenlőre se kutyája se macskája.
Nem az a megoldás, hogy beleavatkozol abba, hogy ő mennyit költ a gyerekre, vagy abba, hogy abból anyuci mit vesz. Semmi közöd hozzá. Neked ők nem családod, a párodnak viszont ha tetszik ha nem az! Most is, később is.
A rühes exnejből gondolom, hogy otthon kedves vagy és megértő, és tényleg csak szépen óvatosan beszélgetni kezdtél erről a témáról. Pf..
Minek kezdesz elvált pasival? Buta dolog.
Ám ekkora szájjal te is nemsokára "rühes ex" leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!