Te mit tennel!? Mit mondanal neki? En csalodtam benne!?
Mondtam a paromnak menjen egyedul az osszejovetelre. MOndta , hogy 10re hazajon. De mondtam neki, ha keson jonne haza vagy discoba menne a munkatarsaival akkor szoljon , mert akkor nem varom meg este.
Felhivott csak epp a munkatarsa kozolte velem mennek discoba es, hogy nem baj e ha megy a volegenyem is.
Mondtam nem baj de miert pont te mondod meg xy!? Erre a valasz " a volegenyed fel hogy nem engeded el es hogy merges leszel "
Nah erre merges lettem, csalodtam benne. De nagyon. Tudja hogy nincs bajom vele, ha elmegy csak szoljon.
Hozta teszem terhes vagyok. De akkor sem ertettem miert mas mondja el!?
A masik pedig probaltam utalni ra , hogy most pont nem lenne jo, ha elmenne discoba (ha megbeszelik) mert anyagilag eleg szarul allunk. Sok mindent ki kellett fizetni.
Most mindent kifizetnek helyette vonatjegy(100%)+ belepo+ital.
En csak ennyit mondtam neki " ha most mennenek a tobbiek en nem mennek, mert nincs annyi penzem + szegyelnem magam , ha mas fizetne helyettem"
Parom azt mondta nem megy discoba mert tudja nincs penzunk ra es hogy nem szereti, ha mas fizet neki mindent. Nah ahhoz kepest discoba van. Amivel nincs gond. Csak a pofamrol leszakadna a bor, ha fizetnenek helyettem foleg ugy , hogy nem is tolem bucsuznak el es nem en megyek ki kulfoldre hanem mas.
Az egyik ismerose megy ki dolgozni kulfoldre.
Probaltam elmagyarazni neki, hogy mi volt a problemam. Az , hogy nem o szolt nekem megy discoba , hanem a munkatarsa.
A valasz az volt, neki fontosak a haverok es aztana lelepett.
Probaltam vele beszelni akkor de csak szajhuzogatas ment, vall huzogatas. Teljesen ledobbentem ilyet sose csinalt. Mondtam neki, hogy nincs kommunikacio. Kerdeztem miert nem beszelget velem? A valasz nem tudja :( :( :'(
Ez meg jo multkoraba tortent.
De most megprobalom megegyszer hat ha most mar mindent megtudunk beszelni.
Nem korlatozom le sose mondtam, hogy ne menjen. Jol erzi magat a haverjaival csak epp nem veszi eszre kezd ratyi lenni a kapcsolatunk. En megprobalnam helyre hozni. Csak, hogy en edes keves vagyok hozza. Nem utaltam ra akkor. Kerek perec megmondta mi a helyzet.
29es vagyok. Van egy jó könyv, Gary Chapman: Egymásra hangolva, olvasd el, nem hosszú és sokat segíthet. Házassagi tanacsadó írta és arról hogy 5 szeretetnyelv van és mindenkié más és emiatt vannak problémák amikor a párunk nem úgy mutatja ki a szeretét irányunkba ahogyan mi szeretnénk. Nem ártana elolvasnod, mert a gyerkőcökre is igaz az egész, szóval a gyereknevelésben is segíthet.
Sok sikert nektek, ne menjetek el egymás mellett.
Egy es feleve lakunk egyutt a kozos hazunkban :)
Nincs hitelunk. A baba nem most volt tervbe. De nem bantuk meg :)
34-es: sok mindent gondolok a magasan iskolázott férjedről, aki a helyi talponállóba jár diszkózni, és rólad is. De ezt most nem mondom.
34-es kommentedre viszont van egy kérdésem: biztos, hogy nem bántátok meg? szerintem ő már igen, és nemsoká te is fogod!
27l
Tudod kedves utolso a parom abortusz ellenes meg en is.
Ne is irj ide legyszives!!! Koszi!!!
30as valaszolo! Parom vagyis o maga is megmondta nem megy discoba es o maga mondta , hogy nincs ra keret. De hat ertette mire utalok. De mindegy mar ez!! Csak valaszoltam neked!
Utolso valaszolo: bocs, hogy nem valaszoltam a kerdesedre. En nem bantam meg. Lehet, de nem biztos .....nem tudom, hogy o megbanta e. De azt tudom, hogy sirt mikor megtudta babat varok. Eleg nehezen jott ossze.
Mindig kerdeztem tole nem banta meg? Mielott bele vagtunk volna az egeszbe atveseztuk a baba dolgot meg sok minden mast.
Bunko valaszokat nem kertem aki normalisan tudott valaszolni annak meg koszonom!
teged nem zavar a disco, akkor minek a kerdes?
neked meg sosem volt olyan, h ido kozben valtozott a terv?
es megegy, az irasaidbol kovetkeztetve, veled eleg nehez lehet vmit is megbeszelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!