Nagyot csalódtam a férjemben. Nem állt ki mellettem, mellettünk a szüleivel szemben. Hogyan tudnánk ezt elrendezni?
Hogyan viselkedtek a két nagyobb gyerekkel, megtudhatjuk?
Ezentúl oldjátok meg úgy a találkozókat, hogy egy szobában vannak a nagyszülők az unokájukkal, a másikban meg a két másik gyerek.
Én sem hagynám, hogy a nagyszülők ennyire másként kezeljék a közös gyereket, mint a másik kettőt. Persze valahol megértem, hogy hozzá jobban kötődnek, de akkor is meg kell érteniük, hogy ti most már így öten vagytok egy család, és ha ők ezt nem tudják elfogadni, abból csak bajok lesznek.
Primitív ez a viselkedés, amit leírtál, nincs mit szépíteni rajta. És a férjedtől is nagyon csúnya volt, hogy nem állt ki a gyerekek mellett, mikor elvileg apjuknak tekintik őt.
Ha nem vigyáztok, ebből még nagy gyűlölködés alakulhat ki mindenki részéről, jobb hamar lerendezni az ilyet (jó kérdés, hogy hogyan).
Naív gondolat azt hinni, hogy ugyanúgy kötődik a gyerekeidhez, mintha az apjuk lenne. Az hogy úgy viselkedik velük... Nem biztos, hogy őszintén.
A reakciójából is kiderül. Nem mondott volna ilyet, hogy vidd el a két nagyobbat, ha tényleg sajátjaként szeretné őket. De emiatt nem szabad rá haragudnod, a legtöbb ember más gyerekét nem képes sajátjaként szeretni, kezelni.
Nem derül ki, hogy mit csináltak a gyerekek és mit az anyósék. Mert eléggé nem mindegy, ha agyerekek minösithetetlenül viselkednek, az anyósék meg rájuk szólnak, akkor azért NEKIK van igazuk.
Másrészt eléggé furcsa a résezdröl, hogy elzavarod öket,nem pedig megbeszéled, hogy mit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!