Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyot csalódtam a férjemben....

Nagyot csalódtam a férjemben. Nem állt ki mellettem, mellettünk a szüleivel szemben. Hogyan tudnánk ezt elrendezni?

Figyelt kérdés
Előző házasságomból van két gyermekem és most született egy közös babánk. Anyósomék azóta járnak át hozzánk, mióta megszületett a kicsi, addig felénk sem néztek. Most voltak itt negyedszer (mindig itt vannak néhány napot), de minősíthetetlenül viselkedtek a két nagyobb gyerekkel, ezért felszólítottam őket, hogy vagy viselkednek, vagy távoznak. Ebből jó nagy veszekedés lett és a férjem még a szüleit békítgette, vígísztalta és kitalálta, hogy majd ezután amikor a szülei jönnek én vigyem el a két nagyobb gyereket valamelyik nagyszülőjükhöz. Legszívesebben őt is küldtem volna a szüleivel együtt.
2013. jan. 20. 15:00
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
56%

Na, akkor meg pláne nem tűrném ezt a hangnemet, ha ők jöttek az én házamba.

De nem veled van a baj, nyugi, Írtad, hogy minden gyerekük választottja ellenszenves nekik.Úgyhogy csak saját magukat írják le ezzel a viselkedéssel, mert az ilyen emberekkel senki nem szeret barátkozni, max. csak a hozzájuk hasonló rosszindulatú emberek.

Ne engedd, hogy így viselkedjenek veled, s a gyerekekkel, legyen benned annyi büszkeség.

A férjed meg ne legyen nyámnyila. Oké, hogy a szülei, de nem ők velük fogja leélni az életét. Hiába tiszteli, védi őket, ha azok csak azt nézik, hogy tudnak a házasságába belekötni.

2013. jan. 21. 18:37
 42/42 anonim ***** válasza:
Kérdező hogy alakultak nálatok a dolgok?
2014. szept. 29. 17:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!