Normális ha egy tízéves mellettünk alszik?
nem normális, nagyon nem, még a saját anyja mellett is az lenne, sőt már az is elég gáz, hogy kénytelenek vagytok egy szobában aludni vele de az ugye kényszerűség
amúgy meg mondd meg a marha vőlegényednek, hogy nem vagy pedofil és hogy ez árt a gyerek fejlődésének, ha nem hiszi beszéljen egy pszichológussal
vagy írd meg egy újságába, aztán mutogasd neki a választ
Hát az biztos, hogy nagyon nem jó az így. Nem csak neked, a gyereknek is káros!
Gondolom előre tudod mikor fog jönni. Előtte beszélj a vőlegényeddel, hogy most hol fog aludni a fia. Ha azt válaszolja, hogy veletek, akkor közöld vele, hogy veled ugyan nem. Akkor te költözöl a gyereknek fenttartott ágyra, vagy mész a barátnődhöz. Szóval gondolkozzon el ezen, mit szeretne. Hisz ez a fiúnak is biztosan nagyon rosszul esne, ha te aludni elmennél otthonról. Na meg én elgondolkoznék kicsit azon, hogy akarok e ennek a férfinak a jövőben gyereket szülni, vagy sem?
Remélem sikerül jobb belátásra bírnod!
Én 11 éves koromig aludtam anyumékkal.Most 14 vagyok. Azért szoktam le,mert ahogy nőttem,már nem fértünk.Igaz,hogy annyira hozzájuk szoktam,hogy 2 napot nem birok ki nélkülük. Szerintem ez a hátránya.
Volt külön szobám,de féltem egyedül aludni.
Én kilenc-tíz éves koromig aludtam együtt anyáékkal, mert féltem egyedül a sötétben, de nem lettem önállótlan, sőt!
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!