Sajnos bérházban lakunk de nagyon szeretnék egy kutyust! A mellettünk lakó kidobta az 1 éves kutyusát annyira hozzám nőtt, mindig követ! Be szertném fogadni de a szüleim nem engedik! Mindent megpróbáltam mindent mondtam hogy én állom . Mit tegyek?
Tudod mindenkit meg lehet győzni,gondolkodj el,mi az ami a szüleidet boldoggá tenné és próbálj megegyezni velük.
Hass a gyengpontjukra.
ha jól sejtem, már feltetted egyszer ezt a kérdést...
én nagyon sajnállak téged is, a kutyust is, és nem értek egyet a szüleiddel, de mivel nem ismerem az anyagi és egyéb helyzeteteket, nem tudom, mi az oka a szüleid tiltakozásának - így segíteni sem nagyon tudok.
Szia.
Nekem is ugyan ez volt a baj...mivel panelban lakunk.
Én leültem szülőkkel megbeszélni hogy miért nem,mi a probléma,stb.
Sok szülőnek az a baja hogy úgy van vele hogy kezdeti fellángolás jajj kutyus jajj de aranyos,hordod sétálni stbstb ,
egy idő után már nem hat az ujdonság ereje,és nekik kell lehordaniuk stb..
sok dologtól függ.
A legésszerűbb ha leülsz velük és megbeszélitek.
sok sikert.
Szia.A kutya felelősséggel jár nem csak annyi ,hogy van és kész.Ha valami problémája van akkor el kell vinni állatorvoshoz és az sem kevés pénz.Foglalkozni,tanítani,sétáltatni kell.Valószínű a szüleid azért nem engedik ,mert nem tudnának rá úgy költeni vagy valami.De ha mondjuk kertes házba laktok akkor mondhatod anyudnak ,hogy házőrzőnek jó lenne ,meg mindig foglalkoznál vele és sétáltatnád. :)
Kovács Lilla
Kutyakiképző.
További információ itt. : lilla.14@windowslive.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!