Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem áll ki a párom...

Miért nem áll ki a párom mellettünk az anyjával szemben?

Figyelt kérdés
Anyósommal nagyon megromlott a kapcsolatunk. Mióta apósom meghalt 180 fokos fordulatot vett, elfordult tőlünk. Semmibe nem vesz engem és a 3 gyerekemet, pedig előtte szinte anyámként tekintettem rá. Tavasszal eltörte a bal kezét, és elvárta volna tőlünk, hogy minden nap 30 km-ről hordjuk neki az ebédet, a másik fia pedig ott lakik helyben. Nem is hívott minket azóta mert ezen besértődött, én meg úgy voltam vele, ha őt nem érdekeljük, akkor fordítva is így lesz. Egyébként is neki a sógorom és a családja a szent, azok az unokák a valakik. Most eljött és kiosztotta az egész családot (kivéve a páromat). Közölte, hogy szemét húzás volt tőlem, hogy nem mondtam neki, hogy "mama jöjjön már el lakni hozzánk, még el van törve a keze". Hova hoztam volna két és fél szobás lakásba??? Melyik gyerekem mellé fektettem volna?? A gyerekeket is leszidta, hogy buták, stb... Közölte, hogy én nem vagyok senkije sem. Párom meg teljesen mellé állt, hogy igaza is van az anyukájának!! Nagyon haragszom rá, hogy nem állt ki mellettünk :(
2012. okt. 29. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Mama kedvence!!! Sajnos ha most nem állt ki melletdakkor elkövetkező 50 évben sem fog..
2012. okt. 29. 12:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Basszus azért nem semmi férjed van hallod! Én már az enyémet megfojtottam volna ha ezt meg meri csinálni!

Mi az hogy 30 km-t kocsikázz a kajájával?? miért? Neked ingyen osztogatják a benzint? A másik fia akit magasztal ilyenkor hol van? Na kedves kérdező: nálunk ugyanez a szitu volt évekig. Egy darabig ment a dolog, aztán megmondtam a férjemnek, hogy vagy kinyitja a szemét, vagy én nyitom ki, de úgy, hogy abban nem lesz köszönet. És láss csodát, kinyitotta, rájött hogy ő mindig is csak akkor lesz jó, ha hozni, vinni, segíteni, csinálni, adni kell valamit. Na szóval megértem hogy haragszol a férjedre, én is baromira haragudnék, de azért mond már meg neki, hogy 3 gyereket szültél tőle!! és neki!! úgyhogy nehogy már elvárja, hogy még az anyját is te istápold, mikor baja van! Ha esetleg ilyen elvárásai vannak, legyen már szíves visszahúzni anyucihoz, és hagyjon békén a gyerekekkel, mert van neked velük mit bíbelődni. Neked anyósod senkid, nem vagy köteles ugrálni körülötte. Erre ott vannak a fiai. Csak keményen, bár tudom, hogy most nagyon a lelkedbe gázolt, de tarts ki az álláspontod mellett. Hogy a férjed miért nem állt melléd, miért adott igazat anyucinak, azt csak ő tudja, de nyugodtan közölheted vele, hogy nem házi cseléd vagy, meg nővérke, hanem a felesége, és legyen már szíves ehhez tartani magát. Sok sikert!

2012. okt. 29. 12:24
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Még a házasság előtt rá kellett volna jönnöd, hogy milyen. Sajnálom.
2012. okt. 29. 12:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Teljes joggal haragszol rá. A párodat észhez kellene térítened, hogy most már ti vagytok a családja, tudnia kell, hol a helye. Az anyja mindig is az anyja marad, de ez nem jogosítja fel őt arra, hogy basáskodjon rajtatok, főleg így, hogy van másik fia is, közelebb.
2012. okt. 29. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Hú de seggbe rúgnám a férjemet ebben a helyzetben!Mehetne haza anyukához lakni.

Miért nem állt ki mellettetek? szerintem vagy idióta, vagy valami teljesen más baja van veled, és most így kompenzál.

2012. okt. 29. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!