Miért nem áll ki a párom mellettünk az anyjával szemben?
Basszus azért nem semmi férjed van hallod! Én már az enyémet megfojtottam volna ha ezt meg meri csinálni!
Mi az hogy 30 km-t kocsikázz a kajájával?? miért? Neked ingyen osztogatják a benzint? A másik fia akit magasztal ilyenkor hol van? Na kedves kérdező: nálunk ugyanez a szitu volt évekig. Egy darabig ment a dolog, aztán megmondtam a férjemnek, hogy vagy kinyitja a szemét, vagy én nyitom ki, de úgy, hogy abban nem lesz köszönet. És láss csodát, kinyitotta, rájött hogy ő mindig is csak akkor lesz jó, ha hozni, vinni, segíteni, csinálni, adni kell valamit. Na szóval megértem hogy haragszol a férjedre, én is baromira haragudnék, de azért mond már meg neki, hogy 3 gyereket szültél tőle!! és neki!! úgyhogy nehogy már elvárja, hogy még az anyját is te istápold, mikor baja van! Ha esetleg ilyen elvárásai vannak, legyen már szíves visszahúzni anyucihoz, és hagyjon békén a gyerekekkel, mert van neked velük mit bíbelődni. Neked anyósod senkid, nem vagy köteles ugrálni körülötte. Erre ott vannak a fiai. Csak keményen, bár tudom, hogy most nagyon a lelkedbe gázolt, de tarts ki az álláspontod mellett. Hogy a férjed miért nem állt melléd, miért adott igazat anyucinak, azt csak ő tudja, de nyugodtan közölheted vele, hogy nem házi cseléd vagy, meg nővérke, hanem a felesége, és legyen már szíves ehhez tartani magát. Sok sikert!
Hú de seggbe rúgnám a férjemet ebben a helyzetben!Mehetne haza anyukához lakni.
Miért nem állt ki mellettetek? szerintem vagy idióta, vagy valami teljesen más baja van veled, és most így kompenzál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!