Miért lakik valaki az anyjával felnőttként? Te laknál édesanyáddal ha megtehetnéd hogy külön menj?
1.Egyik ok lehet a spórolás
2. Beteg az édesanya és a gyermek nem akarja magára hagyni
3. A szülő magához láncolta a gyermeket.
Nemrég a páromhoz költöztem.
6-an élünk egy családi házban (vőlegényem, testvére, testvére felesége, anyukája, anyukájának élettársa, és én.)
Azért vagyunk így mert a egyik pár sem tudna külön menni, önálló háztartást fenntartani.
Semmi rossz nincs abban, ha valaki együtt lakik a szülőkkel, persze egészséges kereteken belül. Nem szólunk bele egymás életébe, közösen fizetjük a rezsit ami páronként 35-40 ezer. ennyiért albérletet eléggé nehéz találni, persze lepukkant helyeket lehet, de miért adjam fel a kényelmes szobánkat egy putriért? Így is el vagyunk külön vagyunk, de csak egy házban.
Nekem sajna eddig nem volt munkám, csak most lett nyári munka. Egy fizuból meg nem jövünk ki albérletben.
2 és fél éve vagyunk együtt, párom 27 én 26 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!