Miért lakik valaki az anyjával felnőttként? Te laknál édesanyáddal ha megtehetnéd hogy külön menj?
Én is otthon lakom még, és nem is tervezem egyelőre, hogy elköltözzek. Hogy miért nem?
Nos, ennek több oka van:
- kiskori jó emlékek kötnek a házhoz, környezethez. Imádom a szobám, a szüleimet... (de ez a kisebbik érv)
- anyagi okok: együtt egész jól eléldegélünk, megvagyunk, de ha mindenki nekiállna külön lakást fizetni, szétforgácsolódna a jövedelmünk. Így van egy szép nagy házunk, amiben mindenki kényelmesen, egymás korlátozása nélkül elfér. Úgy lenne egy kis lukja mindenkinek.
Szerintem, a mi esetünkben legalábbis, teljesen ésszerű dolog együtt lakni.
Mondjuk nem is öljük egymást, sőt, nagyon jól megvagyunk, hagyjuk egymást, mindenki éli a saját életét.
Amúgy sem vagyunk sokat otthon, szóval teljesen indokolatlan lenne erre többet költeni.
26/L
Ha tehetném igen.
Annyi a feltétele, hogy:
-normális állásom lenne nekem, páromnak van de egy fizetés édes kevés
-lenne annyi pénzünk, hogy ne hitelre keljen venni házat/lakást amit valljunk be őszintén lehetetlen manapság
Csupán ennyi :)
Ha nekem lenne annyi pénzem, hogy külön éljek, élnék a lehetőséggel.
Nem csak azért, mert utálom az apám (alkesz), hanem, mert igényem van a saját önálló életre párommal, és ebben a korban már rég családot szeretnék magamnak, nem apámhoz otthonra szeretnék szülni.
Párom is még otthon él, 28, gyűjtünk saját lakásra, jövőre megyünk is, addig lesz meg a pénzünk. Az öccse meg egy élősködő, neki jó a mamahotel és a szobájában rejtegetni a csaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!