Nagyot csalódtam a férjemben. Nem állt ki mellettem,
mellettünk a szüleivel szemben. Hogyan tudnánk ezt
elrendezni?
Figyelt kérdés
Előző házasságomból van két gyermekem és most született egy közös babánk. Anyósomék azóta járnak át hozzánk, mióta megszületett a kicsi, addig felénk sem néztek. Most voltak itt negyedszer (mindig itt vannak néhány napot), de minősíthetetlenül viselkedtek a két nagyobb gyerekkel, ezért felszólítottam őket, hogy vagy viselkednek, vagy távoznak. Ebből jó nagy veszekedés lett és a férjem még a szüleit békítgette, vígísztalta és kitalálta, hogy majd ezután amikor a szülei jönnek én vigyem el a két nagyobb gyereket valamelyik nagyszülőjükhöz. Legszívesebben őt is küldtem volna a szüleivel együtt.
..és ez sztem csak rosszabb lesz majd ahogy nő a picibaba:/
2013. jan. 20. 17:09
23/42 anonim válasza:
Bunkók a szülei, ez tény, de ezért kell elkülöníteni a gyerekeidet, ha jönnek látogatóba. Meg neked sem kell velük szóbaállni. Ha a tiéd a lakás, akkor persze megtilthatod, hogy odajöjjenek látogatóba a nagyszülők, azonban ha közös, akkor meg kell, hogy egyezzetek, nem te egyedül határozod meg, hogy ki léphet be, és ki nem.
Mellesleg csak anyós viselkedett gorombán, nem pedig a párod szülei. Tudni kell az embereket megkülönböztetni egymástól. Csak mert házasok, nincsenek összekötve. Anyóst tiltsd ki, após meg nyugodtan mehet, ha ő tud kulturáltan viselkedni.
2013. jan. 20. 17:15
24/42 anonim válasza:
A férjed sem semmi. Anyóst elzavartam volna,és megmondtam volna neki,hogy majd ha a két másik gyermekemet is tiszteli,akkor majd beteheti a lábát.Ha a férjem meg mellette áll ki,akkor mehet vele együtt.Azért az a 2 gyermek nem ártott neki.Anyósod "műveltsége" kiütközött.Eláshatná magát,az biztos..:(
2013. jan. 20. 17:18
25/42 anonim válasza:
Ilyet mondani egy 5 és 7 éves gyereknek! Te jóég! Nagy buta és primitív egy nő. Én nem szeretném, hogy ilyen mintát lásson majd a kis gyerek.
2013. jan. 20. 17:22
26/42 anonim válasza:
Szerintem ez most alapvetően odavágott a férjeddel való kapcsolatodnak, én nem is hiszem, hogy ezt nálad jóvá tudja tenni. Szóval tényleg jobb lesz, ha elváltok.
Nem lesz könnyű dolgod, az igaz. 3 gyerekkel egyedül, ez szép.
2013. jan. 20. 17:24
27/42 anonim válasza:
Döbbenetes, hogy egyesek mentségeket keresnek anyós viselkedésére, pedig erre nincs magyarázat, ember így nem vislekedik SENKIVEL. Volt aki azt írta hogy alkalmazkodj, különben egyedül maradsz 2 apától 3 gyerekkel. Nos, ez nem valóban nem lenne kellemes helyzet, de még mindig sokkal jobb egy olyan szituációnál, ahol a két nagyobb gyereked csak megtűrt pária, te pedig nem véded meg őket. Jól tetted, amit tettél, és ezt a férjednek nem hogy el kell fogadnia, hanem támogatnia. Ha nem teszi, sajnos el kell gondolkodnod a közös jövőtök milyenségén is.
2013. jan. 20. 17:26
28/42 anonim válasza:
ma 17:24 Figyelj!Én inkább lennék 3 gyerekkel egyedül, mint sok képmutató emberrel együtt. Ha a férjem nem állna ki értem, a családjáért, akkor minek vagyunk együtt? Főleg egy olyan dologban nem állna ki, amivel egy kis gyereket sértegetnek!
Nem mindig kell a szülők s*ggét nyalni!
2013. jan. 20. 17:28
29/42 anonim válasza:
Tény, hogy anyós nem tudja kezelni a csalódását, tudnia kéne visszafogni magát. De meg tudom érteni. Melyik anya örülne neki, ha a fia összeállna egy kétgyerekes nővel.
2013. jan. 20. 17:31
30/42 anonim válasza:
Hát inkább 2 gyerekes párja legyen a gyerekemnek, mint olyan, mint te, utolsó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!