Te mit tennel!? Mit mondanal neki? En csalodtam benne!?
Mondtam a paromnak menjen egyedul az osszejovetelre. MOndta , hogy 10re hazajon. De mondtam neki, ha keson jonne haza vagy discoba menne a munkatarsaival akkor szoljon , mert akkor nem varom meg este.
Felhivott csak epp a munkatarsa kozolte velem mennek discoba es, hogy nem baj e ha megy a volegenyem is.
Mondtam nem baj de miert pont te mondod meg xy!? Erre a valasz " a volegenyed fel hogy nem engeded el es hogy merges leszel "
Nah erre merges lettem, csalodtam benne. De nagyon. Tudja hogy nincs bajom vele, ha elmegy csak szoljon.
Hozta teszem terhes vagyok. De akkor sem ertettem miert mas mondja el!?
A masik pedig probaltam utalni ra , hogy most pont nem lenne jo, ha elmenne discoba (ha megbeszelik) mert anyagilag eleg szarul allunk. Sok mindent ki kellett fizetni.
Most mindent kifizetnek helyette vonatjegy(100%)+ belepo+ital.
En csak ennyit mondtam neki " ha most mennenek a tobbiek en nem mennek, mert nincs annyi penzem + szegyelnem magam , ha mas fizetne helyettem"
Parom azt mondta nem megy discoba mert tudja nincs penzunk ra es hogy nem szereti, ha mas fizet neki mindent. Nah ahhoz kepest discoba van. Amivel nincs gond. Csak a pofamrol leszakadna a bor, ha fizetnenek helyettem foleg ugy , hogy nem is tolem bucsuznak el es nem en megyek ki kulfoldre hanem mas.
Az egyik ismerose megy ki dolgozni kulfoldre.
Probaltam elmagyarazni neki, hogy mi volt a problemam. Az , hogy nem o szolt nekem megy discoba , hanem a munkatarsa.
A valasz az volt, neki fontosak a haverok es aztana lelepett.
Nem papucs a parom. Az exevel volt ilyen. De ra jott, hogy nem kellett volna.
Nekem a kapcsolatunk elejen kozolte nem lesz az. En mondtam nem is kell es nem akarom, nem szeretnem , ha papucs lenne.
Tudjatok, mostanaba nem igazan beszelget velem. Nem tudom miert. Ra kerdeztem de valaszt nem kaptam. Mi mindig mindent megtudtunk beszelni vita nelkul minden problemat. :( :( szeretem de nem ertem miert ilyen mostanaba. Igyekszek , hogy jo lenne neki minden. O ezt tudja.
Neha ugy erzem mintha valamit elrontottam volna. :( pedig volt egy ket dolog ami nem tetszet bennem. Valtoztattam rajta ugyan akkor o is.
Mosok, fozok, takaritok. Mondtam azt is, hogy majd valamikor menjunk kirandulni. A valasz nincs ra penz masra kell. Ok ertem en de bemenni a varosba mondjunk setalni pl nah mindegy!
Az elso esett az volt, hogy akkor sem volt nagyon penzunk es elment discoba az utolso kis penzzel. Nalam se nagyon volt es meg kernem is kellett kolcson de muszaj volt mert valaki elverte discora.
Gondolom az okoz neki feszültséget, hogy te nem dolgozol, és gyereket vártok.
Javíts ki, de nekem úgy jön le, hogy nem GYED-re szülsz.
Ha nincs pénzetek, minek vállaltátok be a babát?
Fogjatok mar fel , hogy nem az a bajom , hogy elment. Ezt mar a legelejen is megbeszeltuk a parommal!!!! Ha menni akar menjen. De ne ugy , hogy az utolso penzt elkolti discora utana pedig meg probaljam kihuzni magunkat!!!
Jah es nem kifogasokat keresek. Nincs igazad utolso!!!
Ha az lenne a bajom akkor reg ki irtam volna. A problemam nem az meg egyszer leirom!!!!
Ha valami zavar azt egybol elmondom neki es hozza teszem beszeljuk meg.
Mint ahogy most is mondtam neki miert nem o szolt?!
Hmm.... ha papucs lenne akkor nem discoba ment volna. Tudom, hogy nem papucs.
Ha paPucs lenne igen csak nem itt tartana a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!