Mit mondanál a férjednek ha az elraktározott üveges bébikajából néha elcsenne 1-1-et?
Figyelt kérdés
Tud enni emberesen,mindenevő,mondanád azt neki hogy észrevetted és fejezze ezt be a dézsmálást?2013. máj. 10. 18:32
2/21 anonim válasza:
Azt, hogy akkor pótolja. Egyrészt nem könnyű cipelni, másrészt ha a te fejedben az van, hogy hazafelé nem vásárolok, mert ott a bébipapi, akkor ne az üvöltő gyerekkel a karodban szembesülj azzal, hogy nincs kaja.
3/21 anonim válasza:
Egye, nem rossz, de felnőtt embernek kicsit fűszertelen.
Azt mondanám neki, hogy akkor néha hozzon is helyette, nehogy ne maradjon a babának. Esetleg egy kicsit szekálnám, hogy babakaját eszik :)
4/21 anonim válasza:
Nem mondanék neki ilyet. Én is ettem, amikor kicsi volt a lányom, szerintem is finom :) Főleg a kekszes-sárgabarckos. nyami :)
5/21 anonim válasza:
Semmit, ha elvan raktározva az azt jelenti minimum 6-7. van otthon.
6/21 anonim válasza:
Egy, de ne titokban. Ha elfogyott szóljon, vegyen/vegyünk.
Ha nincs rá pénz, akkor persze más a helyzet. Ha van, akkor legközelebb vennék neki is, vagy a boltban megkérdezném, hogy neked milyen ízűt vegyek szívem?:)
8/21 anonim válasza:
:) nem hiszem, hogy a gyermek szája elől veszi el a falatot...
úgyhogy nincs nagy jelentősége! Csak nassol. Gondolom, ha egy üveg lenne, nem venné el!
10/21 anonim válasza:
Nem szólnék, nevetnék. Hadd legyen újra gyerek. Ha a pénztárcátok nem bírja, akkor szólnék neki, hogy mérsékelje a heti bébipapi fogyasztását 1 üvegre.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!