Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondanál a férjednek ha...

Mit mondanál a férjednek ha az elraktározott üveges bébikajából néha elcsenne 1-1-et?

Figyelt kérdés
Tud enni emberesen,mindenevő,mondanád azt neki hogy észrevetted és fejezze ezt be a dézsmálást?
2013. máj. 10. 18:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%

Biztos van több is, a gyerek elől nem enné el. :)

Nevetnék rajta. Van aki a csokit dézsmája, van aki a bébikaját. Nem vagyunk egyformák.

2013. máj. 10. 20:04
 12/21 anonim ***** válasza:
60%
Tudod mit mondanék???? Egészségedre! Miért akarod neki megtiltani, hogy olyat egyen, amit szeret?
2013. máj. 10. 20:14
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, ha ilyen zabálós disznó, hogy durranásig eszik, akkor elég gusztustalan.
2013. máj. 10. 21:20
 14/21 anonim ***** válasza:
74%

"...neked milyen ízűt vegyek szívem?:)" Xd

Én megkérném, hogy ha szereti, pótolja, vagy alapból többet vennék, hogy mindenkinek jusson.

2013. máj. 10. 21:39
 15/21 anonim ***** válasza:
58%
Nevetnek :) megkernem,hogy vegyen tobbet legkozelebb. En is szoktam neha bebiitalt venni magamnak :)
2013. máj. 10. 21:46
 16/21 anonim ***** válasza:
58%

Nem szólnék semmit, hadd dézsmálja. Gondolom nem úgy eszi meg, hogy nem hagy a gyereknek. :D

Egyébként fincsi. Én régen még a fogyókúrámnál ettem a bébikaját.

2013. máj. 10. 21:49
 17/21 anonim ***** válasza:
62%

Mi az hogy elcsen? Belopakodik, majd elbújik és megeszi? :) Vagy fog egyet és megeszik nagy néha? Engedélyt kellene ehhez kérni? :)

Én is mindet végigkóstoltam, volt amelyikből magamnak is vettem. Férjemnek nem jött be egyik sem.

2013. máj. 10. 22:30
 18/21 anonim ***** válasza:
45%
Lepontozhattok, de ez így van. Szerintem is fincsi a bébikaja, én is vettem már, pedig nincs gyerekem. De ha a kérdező férje az a tipikus hordóhasú zabagép, aki már megevett mindent otthon, de még tömné a fejét, és kutatja, lesi, hogy mit zabálhat meg, az undorító.
2013. máj. 10. 22:43
 19/21 anonim ***** válasza:
Én készítenék ugyanolyat, de akkor a babának is. Otthon, friss alapanyagokból. Bár megértem, nekem is néha jobban ízlik a bolti puding, mint az otthoni... Egyszer-kétszer belefé nem? :)
2013. máj. 10. 23:14
 20/21 anonim ***** válasza:
73%

Ezt nemértem: számon tartod hány üveg bébiétel van, ha egyet elnassol a férjed, akkor fened a körmöd, hogy mikor, és hogyan figyelmeztesd, hogy "ne dézsmájjá bébiételt!"?

Ne viccelj már :)

2013. máj. 11. 03:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!