Nevetnék rajta. Van aki a csokit dézsmája, van aki a bébikaját. Nem vagyunk egyformák.
2013. máj. 10. 20:04
12/21 anonim válasza:
Tudod mit mondanék???? Egészségedre! Miért akarod neki megtiltani, hogy olyat egyen, amit szeret?
2013. máj. 10. 20:14
13/21 anonim válasza:
Nem tudom, ha ilyen zabálós disznó, hogy durranásig eszik, akkor elég gusztustalan.
2013. máj. 10. 21:20
14/21 anonim válasza:
"...neked milyen ízűt vegyek szívem?:)" Xd
Én megkérném, hogy ha szereti, pótolja, vagy alapból többet vennék, hogy mindenkinek jusson.
2013. máj. 10. 21:39
15/21 anonim válasza:
Nevetnek :) megkernem,hogy vegyen tobbet legkozelebb. En is szoktam neha bebiitalt venni magamnak :)
2013. máj. 10. 21:46
16/21 anonim válasza:
Nem szólnék semmit, hadd dézsmálja. Gondolom nem úgy eszi meg, hogy nem hagy a gyereknek. :D
Egyébként fincsi. Én régen még a fogyókúrámnál ettem a bébikaját.
2013. máj. 10. 21:49
17/21 anonim válasza:
Mi az hogy elcsen? Belopakodik, majd elbújik és megeszi? :) Vagy fog egyet és megeszik nagy néha? Engedélyt kellene ehhez kérni? :)
Én is mindet végigkóstoltam, volt amelyikből magamnak is vettem. Férjemnek nem jött be egyik sem.
2013. máj. 10. 22:30
18/21 anonim válasza:
Lepontozhattok, de ez így van. Szerintem is fincsi a bébikaja, én is vettem már, pedig nincs gyerekem. De ha a kérdező férje az a tipikus hordóhasú zabagép, aki már megevett mindent otthon, de még tömné a fejét, és kutatja, lesi, hogy mit zabálhat meg, az undorító.
2013. máj. 10. 22:43
19/21 anonim válasza:
Én készítenék ugyanolyat, de akkor a babának is. Otthon, friss alapanyagokból. Bár megértem, nekem is néha jobban ízlik a bolti puding, mint az otthoni... Egyszer-kétszer belefé nem? :)
2013. máj. 10. 23:14
20/21 anonim válasza:
Ezt nemértem: számon tartod hány üveg bébiétel van, ha egyet elnassol a férjed, akkor fened a körmöd, hogy mikor, és hogyan figyelmeztesd, hogy "ne dézsmájjá bébiételt!"?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!