Te mit tennel!? Mit mondanal neki? En csalodtam benne!?
Mondtam a paromnak menjen egyedul az osszejovetelre. MOndta , hogy 10re hazajon. De mondtam neki, ha keson jonne haza vagy discoba menne a munkatarsaival akkor szoljon , mert akkor nem varom meg este.
Felhivott csak epp a munkatarsa kozolte velem mennek discoba es, hogy nem baj e ha megy a volegenyem is.
Mondtam nem baj de miert pont te mondod meg xy!? Erre a valasz " a volegenyed fel hogy nem engeded el es hogy merges leszel "
Nah erre merges lettem, csalodtam benne. De nagyon. Tudja hogy nincs bajom vele, ha elmegy csak szoljon.
Hozta teszem terhes vagyok. De akkor sem ertettem miert mas mondja el!?
A masik pedig probaltam utalni ra , hogy most pont nem lenne jo, ha elmenne discoba (ha megbeszelik) mert anyagilag eleg szarul allunk. Sok mindent ki kellett fizetni.
Most mindent kifizetnek helyette vonatjegy(100%)+ belepo+ital.
En csak ennyit mondtam neki " ha most mennenek a tobbiek en nem mennek, mert nincs annyi penzem + szegyelnem magam , ha mas fizetne helyettem"
Parom azt mondta nem megy discoba mert tudja nincs penzunk ra es hogy nem szereti, ha mas fizet neki mindent. Nah ahhoz kepest discoba van. Amivel nincs gond. Csak a pofamrol leszakadna a bor, ha fizetnenek helyettem foleg ugy , hogy nem is tolem bucsuznak el es nem en megyek ki kulfoldre hanem mas.
Az egyik ismerose megy ki dolgozni kulfoldre.
Probaltam elmagyarazni neki, hogy mi volt a problemam. Az , hogy nem o szolt nekem megy discoba , hanem a munkatarsa.
A valasz az volt, neki fontosak a haverok es aztana lelepett.
Kérdező, szerintem amit írsz és amit gondolsz, az nem egyezik.
Olvasd el mégegyszer, amit írtál. Kommentekkel együtt több, mint 1 oldal. Ebben 45x megemlíted, hogy "nem baj", majd utána ismét felhozod, hogy de miért is lenne jobb, ha nem ment volna.
Semmi baj vele, ha nem szeretnéd, hogy menjen. Veszélyeztetett terhesen, pénz híján elhiszem, hogy stresszes, rosszkedvű vagy, és nem dob fel, hogy a férjed ígérete ellenére a diszkóban van, ráadásul úgy, hogy veled kirándulni menni meg nem akar. Tök érthető, ha ez téged zavar. De akkor valld be egyszerűen, és ne össze-vissza hablatyolj, mert ez így marha ellenszenves.
A vőlegényed gondolom azért a munkatársával hívatott fel (igen, elég illetlen módon, mert a ti magánéletetek nem a kollégákra tartozik), mert ismer annyira, hogy ha nem is rendezel rögtön jelenetet, egy kis nyavalygást/érvelést tuti levágsz, hogy miért ne, és akkor a kollégák előtt kell magyarázkodnia. Így kijátszott. Nem szép dolog, de valóban a nehéz természetedre utal.
Én azt mondom, most pihend ki magad szépen, mert a babának nem tesz jót az idegeskedés. Másnap pedig szépen, nyugodt hangnemben megkéred a vőlegényed, hogy a legközelebb legyen rád több tekintettel, és ne avasson be idegeneket a privát ügyeitekbe, illetve szánjon rád is több időt. Ennyivel meg lehet oldani.
Off: Hogy jön ide, hogy te terhes vagy-e vagy sem? A terhes nőknek muszáj ezt lépten nyomon hangoztatni?
32 hkm (vicceltem, de ezek a HKM-es szignók is tipikusak)
Az elején azt írod, hogy "ha diszkóba menne, akkor szóljon." Aztán azt írod, hogy "mondtam, nem baj, de miért pont te mondod meg".
Szóval itt még nem volt gáz, hogy esetleg elmegy.
Aztán kiderül, hogy korábban utaltál rá, hogy nincs pénzetek, ne menjen.
Utána meg itt fröcsögsz, hogy mégis hogy képzeli, hogy elmegy?!
Hát szerintem neked felborult a hormonháztartásod, attól vagy ilyen hisztis és logikátlan!
Végül egy jótanács: nem utalgass, hanem közölj! Többre mész.
21es ok igazad van!
Kicsit sok minden osszegyult. :( nem igy akartam.
Ha azt mondom,hogy ne menjen jon a hisztizes, morgas miert vagyok vele ilyen. Ezert inkabb csak utaltam ra , hat ha eszre veszi hogy nem nagyon van penz erre.
Sose haragudtam ra , ha elment vakahova a haverjaival, mert tudtam , hogy volt akkor penz es nem sajnaltam sose tole.
Utolso nem froccsogok jo!!?
Besokkaltam, hogy a maradek penzbol nekem kellett kifizetni a csekket. + meg en adtam benzire penzt, hogy tudjon betankolni. Besokkaltam azert is, hogy jo szava nincs hozzam. Nem beszel meg velem semmit , de ki tudja nyitni a szajat , ha ehes. Annyit ki tudd nyogni, hogy finom volt az etel. Utana le vagyok tojva.
Elunk egymas mellett mint a befott. A helyett, hogy megbeszelnenk elmondana a problemait. De hat nem.
Jujj hat akkor tenyleg hisztizem, meg froccsogok itt.
Koszonom a valaszokat! Mindegyiket elfogadom!!!
Sajnalom, hogy erthetetlen volt amiket irtam de ez nekem sok volt. :'(
Az is rosszul esett, hogy azt mondta lusta vagyok. Hat akkor ezek utan lusta leszek fozni neki. Igen tudja kerdezni mi lesz a kaja vagy hogy milyen jo lenne , ha ezt meg ezt megfoznem , mert regen volt. Akkor ezek utan lusta leszek kimosni a gatyait is. A mosogepet be se tudja inditani. Akkor az ingjeit se vasalom ki neki.
Mindent megcsinalok neki es azt mondja lusta vagyok!!
Kihagytam azt, hogy azert adtam benzire penzt , hogy eltudjon menni megnezni a kislanyat. Nem sajnaltam a penzt ra de legalabb figyelhetne az ilyenekre miket teszek meg erte. Nah mindegy!
Megprobalok vele ujbol beszelni! Remelem sikerul megbeszelni a dolgokat!
Elgondolkodtam , hogy vajon mit rontottam el, mit mondtam neki, mi csinalhattam , hogy ö ilyen velem? Keresem a hibat magamba.
Nem vagyok tokeletes , bennem is van hiba.
Szeretnem vele megbeszelni a problemankat. En nem tudom a szonyeg ala seperni vagy atnezni rajta.
Mindig ugy csinaltuk, ugy beszeltunk meg mindent , hogy mindkettonknek jo legyen. Igy vita is el volt kerulve.
A végén csak kiderül, hogy az a bajod úgy érzed sz@r a kapcsolatotok.
Kommunikáció... ne magadban meg itt puffogj, hanem ülj le a pároddal és normálisan mondd el, hogy mi a problémád. Ahogy kiveszem neked az a legnagyobb bajod hogy nem foglalkozik veled, nincsenek közös programjaitok de ezen lehet változtatni csak hívd fel rá a figyelmét. Hidd el a pasik nem értemek utalgatásokból, nekik konkrét dolgokat kell mondani, abból értenek. Viszont ne korlátozd le teljesen az életét csak azért mert gyereketek lesz meg nincs pénzetek, mert attól hogy együtt vagytok egy kapcsolatban attól neki mèg lehetnek saját programjai, úgy ahogy neked is a barátnőiddel.
Azt mondtad neki, hogy ha akar menjen és elment. Nincs okod haragudni. A pasik nem értik az utalgatást! Ha azt akarod, hogy ne menjen, akkor mondd neki, szívem, tudod, hogy soha nem vagyok ellenére, ha bulizol a haverokkal, de most kevés pénzünk van, most inkább ne menj. Ettől még nem lesz papucs!
Amit hibáztál: a férfiak az utalgatást nem értik, ezért nem neheztelhetsz, ha mégis megtesz valamit, amit te nem szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!